the age of aquarius

Порожні баночки #4

Порожні баночки #4

"Коли, як не в останній день року?" - запитала себе я та нарешті зібралась з думками, щоб закрити цей гештальт із баночками, що збирались з листопада.

1. Зміцнювальний праймер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Fortifying Primer.

Не зрозуміла цей продукт і, чесно кажучи, викидаю напівпорожнім. Ще й дозатор зламався, то ж я не стала мучитись далі. По-перше, на коріння його не нанесеш, як і багато косметичних засобів, бо волосся буде дуже жирним. Але чому тоді "праймер"? Коли чуєш це слово, уявляєш засіб, що додатковим шаром буде захищати волосся від шкідливого впливу як термічного укладання, так і зовнішних факторів. В мене волосся ламке і ламається воно не тільки по довжині, але й на маківці також. Нащо мені такий "праймер", яким не можна захистити все волосся?) Інших ефектів від цієї водички я не помітила. Що з нею укладаєш волосся, що без неї - візуально різниці немає. Коротше, "праймер" тут просто для гарного слівця.

2. Відновлююча маска для дуже пошкодженого волосся, KayPro Special Care Boto-Cure Mask.

Купила, бо це - одна з найбільш популярних масок на Мейкапі, стало цікаво. Але також нічого незвичного в ній не побачила. Або, використовуючи мій власний критерій, "дива не сталося." Дива з моїм дуже сухим та пошкодженим волоссям не сталося.

3. Вітаміни для волосся Ellips Hair Vitamin Hair Vitality With Ginseng & Honey Oil.

А ось це прекрасна річ. Колись дуже давно в мене були такі рожеві і щось вони мене не вразили (хоча й тестувальник з мене тоді був ще той). Минулого місяця вирішила спробувати знову, обрала вже інші для різноманітності, і мені дуже сподобалося. Олійки для волосся в моєму арсеналі є завжди - без них мені просто не можна - і ось ця стала улюбленою... до того моменту, як я спробувала щось, про що розповім у наступних дописах) Але як бюджетний варіант - супер. Час від часу можна брати сміливо.

4. Твердий аромабар для душу "Герань та літсеа кубеба", Weleda.

Коштує недешево, витрачається значно швидше, ніж звичайне мило, зате ПАААХНЕ ЯЯЯК 😁 Відчуття наче приймаєш душ прямо посеред лісу. Люблю натуральну косметику, тому продовжу користуватись і хочу ще спробувати інші варіації з їх колекції. Сухості шкіри не помітила, все добре.

5. Гель-крем для тіла Uriage Keratosane 30.

По суті я можу включати цей крем в кожну підбірку (але вже не буду, щоб не втомлювати вас), тому що він мені дуже підійшов. Розповідала про нього й у минулий раз. Весь цей час користувалась лише ним і можу сказати, що досягла з ним поки що найкращих результатів із моїм фолікулярним гіперкератозом на плечах. В комбінації із регулярним скрабуванням, звісно. Мінус лише в тому, що він дуже швидко закінчується, не встигаєш купувати.

6. Дерматологічний анти-акне тонік Bielenda Dr Medica Acne.

7. Дерматологічна сироватка анти-акне Bielenda Dr Medica Acne.

8. Дерматологічний анти-акне крем Bielenda Dr Medica Acne.

Також вже розповідала, що дуже сподобався тонік - помітно зменшилась кількість слідів пост-акне та значно рідше стали з'являтися нові акне. Казала, що, надихнувшись результатами, взяла ще й крем із сироваткою. Але... ніякого ще більшого ефекту вони мені не додали. Тому тоніку лайк, все інше більше купувати не буду.

Все це я брала не для обличчя, а для спини.

9. Інтенсивний зволожувальний гель тривалої дії Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator.

Нормальний засіб для теплої погоди, але для холодів, для сухої або комбінованої шкіри, звісно ж не підійде - надто легкий.

10. Сироватка з гіалуроновою кислотою, Timeless Hyaluronic Acid 100% Pure Serum.

Отже, це правда, що в гіалуронову кіслоту вкладено найбільше маркетингу, ніж в будь-який інший косметичний інгредієнт. Абсолютно безглузда водичка, яку я більше не куплю. І це не пов'язане з Timeless. По-перше, гіалуронова кислота - навіть не найкращий зволожуючий компонент серед існуючих. По-друге, в гонитві за зволоженням, за певних умов, можна навпаки отримати запалення та сухість. Сухість я і відчула.