Kizza

Розкішний Catrice Sparkle Glow Lip Balm

Розкішний Catrice Sparkle Glow Lip Balm

Помадка запакована у металізований футляр з цікавим орнаментом у вигляді ромбиків. Дно пластикове з наклеєчкою з назвою помадки. Знизу кришечки назва бренду.

Розкішний Catrice Sparkle Glow Lip Balm
Розкішний Catrice Sparkle Glow Lip Balm

Це просто нереальна гарнота❤️ Шик, блиск, немов мільйон зірочок закарбувався в помадній пулі. Найцікавіше те, що це не просто напилення, а всередині теж вони в наявності.

Магія починається лишень коли береш помадку на "просвіт". Тут з'являється фіолетовий колір прозорої основи. Ну реально дуже класно виглядає?

Бальзам має вазелиністу текстуру, наноситься дуже гладенько. Трохи тінтує губи, виробник так і пише, що інтенсивність кольору залежить від рН шкіри. На губах окрім жирного блиску зв'являється розсип золотих блискіток, які неймовірно важко піймати на камеру. На останньому фото я дуже-дуже намагалась піймати ті блискітки. А то виходить - що то блискітки "Шрьодінгера" на руці їх дуже-дуже багато, а на фото їх немає😭

Як самостійний догляд - це не дуже. Якщо ви маєте свою зволожуючо-відлущувальну рутину - то як гігєнічку з прикольними ефектами люто рекомендую.

А тепер давайте пройдемось по плюсах і мінусах.

З плюсів:

  • супер гарний стік;
  • приємний тінт;
  • класний аромат карамельок;
  • відсутність смаку;
  • блискітки яких багато і які не дряпають губи.

З мінусів:

  • недостатньо зволоження, як "lip balm";

Тож якщо побачите цю помадку - то сміливо можна брати, як приємну і кумедну гігієнічку з вау-ефектом для оточуючих🥰

Про ще одну бальзамну помадку бренда Catrice писала туть:https://club.makeup.com.ua/post/16372/