Nata_Po

Моє перше знайомство з гідрофільними засобами для зняття макіяжу)

Моє перше знайомство з гідрофільними засобами для зняття макіяжу)
Моє перше знайомство з гідрофільними засобами для зняття макіяжу)
Моє перше знайомство з гідрофільними засобами для зняття макіяжу)

Я вже неймовірно багато чула про гідрофільні олійки та бальзами, але оскільки все життя користувалась міцелярками і мені цього вистачало, не розуміла, для чого вигадувати велосипед :) Але, мала нагоду купити мініатюрку і спробувати врешті цей нашумілий бальзам. І мушу визнати це приємний і комфортний засіб для демакіяжу. Він неймовірно ніжний, гарно змиває макіяж та легко змивається сам, не сушить шкіру та залишає оксамитовий фініш, я дуже задоволена, а детальніше нижче)

От ми і ввірвались в 2024 рік. Якщо чесно, то відчуття свят немає взагалі і душа щемить за Київ, Харків, та інші міста і села, куди сьогодні і не лише сьогодні поцілила купа ракет, та і не лише ракет. Будемо сподіватись, що все ж 2024 стане в усіх планах більш успішним, здоровим, оптимістичним та радісним.

_________________________________________________________________________________________

Як мені здавалось, то нещодавно я придбала цей гідрофільний бальзам (https://club.makeup.com.ua/post/20029/). Я побачила дату допису і випала в осад, пройшло 3 місяці...Хоча здавалось, що максимум один, ну півтора.

Але, врешті в мене дійшли руки спробувати цей бальзамчик. Сьогодні день почався складно, у мене плямами нанеслись рум'яна, я це все перекривала консилером, потім тоном, потім знову рум'яна, жахіття.

Тому, була впевнена, що день для гідрофільного бальзаму нарешті настав)

Я ніколи в своєму житті не користувалась ні гідрофільними бальзамами, ні оліями. У мене в арсеналі завжди велика баночка двофазної міцелярки від Garnier (я про неї писала тут https://club.makeup.com.ua/post/10265/ і тут https://club.makeup.com.ua/post/19053/). І мене все влаштовує, вона гарно змиває мейк, не провокувала висипи, не сушила шкіру (але я завжди після її використання наносила креми, тому складно сказати). Та і насправді, якщо порівняти, гідрофільні олії та бальзами коштують приблизно від 500 грн, тоді як півлітри міцелярки я купувала +- за 100 грн і мені її вистачало на роки півтора, якщо не більше)

Але, я щаслива, що є мініатюрки і можливість кількаразового затесту)

З кумедного, я доволі довго не могла зачепити кінчик плівки, щоб відкрити бальзам) І в мене чомусь було враження, наче він має бути зернистим чи гранульованим, алевін абсолютно гладенький)

Я не знала, чого можна очікувати від цього засобу, думала, що він матиме насичений цитрусовий аромат, але, це доволі натуралістичний і абсолютно не інтенсивний аромат скоріше розтертого мандаринового листочка, аніж самої мандаринки.

Як бачите бальзам такий напівпрозорий білуватий. Спочатку мені здалось, що він доволі складно набирається і потрібно докласти зусиль, проте, він почав танути від пальців і щоразу набиратись все легше.

Аналогічно і на обличчі. Я не уявляла, як можна на сухій шкірі це розтерти, але, виявилось, що його потрібно зовсім трошечки і він чудово розподіляється на вашій теплій шкірі)

Я ризикнула і використала його не лише на обличчі, але й проводила демакіяж очей, де у мене були тіні, підводка, на бровах клей і все змилось чудово. З приємного - він абсолютно не пече, але перші кілька секунд під час і після миття є відчуття пелени перед очима. Я взагалі не любитель жирку на обличчі, мені це не додає комфорту, але тут це не відчувається якось неприємно. Це такий делікатний і приємний бальзамоподібний засіб, який в подальшому легко взаємодіє з водою і без проблем змивається.

Я не використовую 25 засобів для вмивання. Макіяж змиваю міцеляркою + вода, зранку лише водою і все ок. У мене немає спеціальних пінок, вірніше є, але я їх використовую дуже рідко. Я до чого веду, бальзам змився без проблем, і у мене не було відчуття, наче я його змила не повністю.

А найбільш приємним бонусом після вмивання стала максимально ніжна, шовковиста та оксамитова шкіра і я була в шоці. Дуже приємне відчуття)

Якщо чесно, я здивована, але бальзам мені сподобався і я тепер хочу придбати велику баночку. Я не тестувала класичний, але враховуючи, що тут досить ніжний аромат, а за всіма іншими параметрами вони ідентичні, я би купувала саме мандариновий 120г бальзамчик, АЛЕ, поки що мене ще трошки жаба дусить, бо це 500-600 грн за засіб для демакіяжу, хоч і гарненький та миленький.

Тому вагаюсь суто через ціну, а так, то я дуже задоволена. Він крутий тим, що потребує мінімального розходу, його дуже легко та комфортно брати з собою і не потрібно буде переживати, що міцелярка десь там тече по сумці. Тому, внасправді, я дуже задоволена, мені все сподобалось, це мій цікавий та перший досвід користування подібними продуктами, тому на разі буду завершувати свою мініатюрку, а далі вже чекатиму гарних акцій і скоріше за все, що придбаю його)

Крім того, що гідрофільна олійка, що бальзам гарно працюють з "чорними цятками", а вірніше сальними нитками та мають гарно очищати пори) Тому ще один бонус)

Але, з іншого боку, знаю, що подібні продукти можуть бути комедогенними, тому тут обережно.

Але, в цілому, я наполегливо рекомендую, якщо не придбами повнорозмірну баночку, то точно спробувати мініатюрки, бо це дуже зручно)

Моя щира рекомендація :)