Шкребок для язика Pierrot

Шкребок для язика Pierrot

Шкребок для язика Pierrot або як його ще називають очисник язика це мій перший подібний інструмент, обрала я його за відгуками, тому що мене насторожило те, що пластикові шкребки можуть поранити язик, а цей силіконовий. Моя поточна зубна щітка від Curaprox не має шкребка зі зворотньої сторони. Стоматологи не вважають шкребки обов’язковою частиною догляду, однак мене турбував наліт на язиці.

Повністю цей шкребок його не видаляє, тому що смоли від цигарок лишаються на язиці, однак різниця є, нальоту стає менше і подих освіжається, особливо якщо додатково використовувати зубну пасту (не знаю чи так можна робити, але роблю). Шкребок не пошкоджує язик та сосочки на язиці, мені значно більше подобається використовувати його ніж ложку як часто радять в лайфхаках.

Шкребок Pierrot легко миється, він компактний, розміри приблизно: голівка в ширину 2,7 см, загальна висота 13 см. Дві сторони голівки різні: одна як гребінець, інша просто дві полоски, я використовую обидві сторони з задоволенням. Шкребок зручно тримати в руці, він не ковзає, якщо вигнути язик аркою, то чистити легше. Він прикольний і виглядає довговічним, тепер в мене є все для догляду за зубами: зубна паста та щітка, монопучок, зубна нитка, зубочистки і от, шкребок. Все рівно я бачусь з дантистом частіше ніж мені хотілось би, хоча він симпатичний і приємний як людина.

Дякую, що прочитали ❤️