Фісташка

Огляд спрею для волосся від Mermade: досвід використання, плюси та мінуси

Огляд спрею для волосся від Mermade: досвід використання, плюси та мінуси

Так я доглядаю за волоссям по Curly girl method я не розчісую волосся в сухому стані. Але я люблю бути різною і тому часами рівняю волосся. І ось тут спрей стає в нагоді

Спрей знаходиться в баночці об'ємом в 150 мл. Стандартний розпилювач. Натискається легко, не підтікає. Дизайн мені подобається. Дуже мінімалістичний з основною інформацією.

Розпилюється спрей дрібними краплями легко. Запах має приємний, трошки солодкуватий. Він не зникає одразу, а тримається на волоссі десь з годину. З одного боку це добре. Але якщо виносите парфуми, то запах може трошки домішуватись до них на цю годину.

Оскільки я маю пористе кучеряве волосся, після вирівнювання його буває важко розчісувати. Для цього у мене є різні гребінці, що полегшують цей процес. Тому була рада отримати засіб для полегшення.

Після того як я висушила і витягнула волосся я розприскую невелику кількість спрею по всій довжині (оминаючи корені). Потім прочісую добре волосся.

Плюси

- Волосся виглядає більш розгладженим

- Не так сплутується протягом дня

- Розчісувати волосся легше, немає комків сплутаних

Мінуси

- Запах, що може бути нав'язливим

- Не надає додаткового блиску. Як мінімум я не помітила суттєвої різниці.

Оскільки мені ні з чим більше порівнювати, спрей мені сподобався. Можливо існує щось інше краще за цей, але загалом він справляється зі своєю роботою, полегшує рутину.

Тому я рекомендую цей засіб.