Олівцево-підводочні підсумки 2023 року
Трохи була перерва, бо салати самі себе не наріжуть, а потім самі себе не з'їдять. Тому я повертаюсь до Вас з оглядом моєї колекції на кінець 2023 року💪
На порядку денному будуть олівці для очей, олівці для губ і чуть підводок для очей. Це довгопост☝️ тому чай обов'язковий😉
Підводка для очей
Давайте одразу розберемося з цією невеличкою кількістю засобів😉
Всього їх в мене 6 штук. Найулюбленіша форма - це ручка. Найулюбленіший аплікатор - пензлик.
Наразі най-най в моїй колекції - це від Lamel, та що з тоненьким пензлем. Най-най в зворотню сторону - від O'bays.
Думаю ясно чого😉 там аплікатор тверда паличка, а ще вона ставить краплі і треба вправність щоб нанести її рідною паличкою. YSL вже не випускається в такому вигляді, і хоч у неї фетровий кінчик - він доволі добре чистився від тіней і гарно по них малював, а ще вона матова.
З лінійки Lamel Meduza лишились тільки дві. Рожева вже майже засохла😭 звичайно для мене найкращим кольором з цієї лінійки був блакитний. На другому місці був зелений ну і пас задніх рожевий.
Блакитні блискітки - це з одного китайського онлайн маркету. Просто спробувала. Як на мене - дуже водяниста, хоча в кілька нашарувань дає відчутний блиск на очах навіть без підложки.
Такс... Мало не забула - я ще була в захваті від підводки Maybelline, у мене був ніби на неї огляд. Знайду - обов'язково вставлю. Так от вона теж моя улюблена ❤️
Доречі, так як підводок (чорних) небагато розставляю їх по місцях:
- місце Lamel назва ідентична, просто упаковку поміняли
- місце Maybelline Hyper Easy
- місце YSL
Ложка дьогтю у форматі ручки з пензлем - вони можуть почати текти. Але тут, як пощастить.
Олівці для очей: Oh My Look
Я їх обожнюю. Але звісно не всі відтінки😉
Фіолетовий, рожевий, зелений, блакитний, жовтий - вони супер. Оранжевий на їх фоні трошки пасе задніх.
Про них був допис - то ж докладніше про них буде там😉
Зелених і фіолетових маю ще бекап💚
Олівці для очей Lamel Kajal
В мене зелені очі, то ж тут одразу зрозуміло, що найнай "моїм" відтінком буде сливовий 404. Це моя знахідка і моя любов. Металізовані зелений і блакитний менше користуються моєю увагою, але тим не менше я їх теж користую, причому іноді занадто активно. І виглядають вони дуже цікаво і приємно і в якості підложки і на слизову. Хоча серце належить 404 відтінку 🤣
Олівці для очей Colour Intense
Тут мій лайк за ціну і за формулу деяких відтінків. Дізлайк за те, що наклейка з назвою кольору знаходиться на упаковці контролю викриття. Тому деякі відтінки доведеться ідентифікувати лише по кришечці.
Чисто про ці олівці: https://club.makeup.com.ua/post/10318/
Допис-порівняння з Oh my look тут: https://club.makeup.com.ua/post/10357/
Від себе зараз хочу похвалити: морську хвилю, фіолетовий, мадженту, жовтий і зелений і оранжевий.
Білий та тіфані хоч дуже гарні і пігментовані - у мене зі слизистої тікають. Блакитний - повний провал.
Якщо вгадати з кольором - то ці олівці справжня знахідка.
Олівці для очей O'bays