Kizza

Олівцево-підводочні підсумки 2023 року

Олівцево-підводочні підсумки 2023 року

На порядку денному будуть олівці для очей, олівці для губ і чуть підводок для очей. Це довгопост☝️ тому чай обов'язковий😉

Давайте одразу розберемося з цією невеличкою кількістю засобів😉

Всього їх в мене 6 штук. Найулюбленіша форма - це ручка. Найулюбленіший аплікатор - пензлик.

Наразі най-най в моїй колекції - це від Lamel, та що з тоненьким пензлем. Най-най в зворотню сторону - від O'bays.

Думаю ясно чого😉 там аплікатор тверда паличка, а ще вона ставить краплі і треба вправність щоб нанести її рідною паличкою. YSL вже не випускається в такому вигляді, і хоч у неї фетровий кінчик - він доволі добре чистився від тіней і гарно по них малював, а ще вона матова.

З лінійки Lamel Meduza лишились тільки дві. Рожева вже майже засохла😭 звичайно для мене найкращим кольором з цієї лінійки був блакитний. На другому місці був зелений ну і пас задніх рожевий.

Блакитні блискітки - це з одного китайського онлайн маркету. Просто спробувала. Як на мене - дуже водяниста, хоча в кілька нашарувань дає відчутний блиск на очах навіть без підложки.

Такс... Мало не забула - я ще була в захваті від підводки Maybelline, у мене був ніби на неї огляд. Знайду - обов'язково вставлю. Так от вона теж моя улюблена ❤️

Доречі, так як підводок (чорних) небагато розставляю їх по місцях:

1. місце Lamel назва ідентична, просто упаковку поміняли
  2. місце Maybelline Hyper Easy
  3. місце YSL

Ложка дьогтю у форматі ручки з пензлем - вони можуть почати текти. Але тут, як пощастить.

Я їх обожнюю. Але звісно не всі відтінки😉

Фіолетовий, рожевий, зелений, блакитний, жовтий - вони супер. Оранжевий на їх фоні трошки пасе задніх.

Про них був допис - то ж докладніше про них буде там😉

Зелених і фіолетових маю ще бекап💚

В мене зелені очі, то ж тут одразу зрозуміло, що найнай "моїм" відтінком буде сливовий 404. Це моя знахідка і моя любов. Металізовані зелений і блакитний менше користуються моєю увагою, але тим не менше я їх теж користую, причому іноді занадто активно. І виглядають вони дуже цікаво і приємно і в якості підложки і на слизову. Хоча серце належить 404 відтінку 🤣

Тут мій лайк за ціну і за формулу деяких відтінків. Дізлайк за те, що наклейка з назвою кольору знаходиться на упаковці контролю викриття. Тому деякі відтінки доведеться ідентифікувати лише по кришечці.

Чисто про ці олівці: https://club.makeup.com.ua/post/10318/

Допис-порівняння з Oh my look тут: https://club.makeup.com.ua/post/10357/

Від себе зараз хочу похвалити: морську хвилю, фіолетовий, мадженту, жовтий і зелений і оранжевий.

Білий та тіфані хоч дуже гарні і пігментовані - у мене зі слизистої тікають. Блакитний - повний провал.

Якщо вгадати з кольором - то ці олівці справжня знахідка.

Повністю ідентичні олівцям Colour Intense. Як кажуть, дякую, що хоч почали на кришеки теж наносити кольорові папірці для ідентифікації "хто є хто". Порівняння олівців Colour Intense та O'bays тут: https://club.makeup.com.ua/post/23594/

Я ними не користуюсь бо рука не тягнеться. Коричневий і маджента - класні і жирні. Бузковий і рожевий - сухі і тікають.

Дерев'яні Lamel зняті з виробництва (люблю)

Огризок Tattoo Liner Maybelline (Master drama був краще)

Дуохром від GlamBee (все при ньому, але мені трохи пісочить очі)

Artdeco (добре сидить у слизистих, нарікань не маю)

Yves Rocher (хороший кьоль)

LN Pro у відтінку Smoky (люблю, користуюсь але економно, бо його чомусь важко дістати, саме цей відтінок)

В мене це другий перевипуск, але зараз ніби деякі відтінки оновили і вони вже не так виглядають. Тому раджу подивитись дописи дівчат зі свотчами старого і нового випуску. Формула класна. Єдине нарікання що на попці і у грифелі відтінки не співпадали. Не у всіх, але таке було.

Допис саме про ці олівці туть: https://club.makeup.com.ua/post/10326/

Шикарні кольори, наявна точилка, приємна ціна. Що ще треба для щастя? Але я, як людина, що душу продала гелевим олівцям - не порозумілася з цими. Вони не погані. Вони просто "не моє".

Одне слово: Люблю

Це найідеальніші олівці для губ (якщо ви любите гелеву формулу). Як перестати сміятись,з того, що назви відтінків склались в назву бренду🤣

Розчарували. Nyx, тому що не дружить з рідною помадою з цієї серії. А O'bays, тому що має таку ж упаковку як і для очей. Тобто без відкривання розрізнити їх ніяк не вийде🫣

Отакий здоровенний допис в мене вийшов. Я прям дуже рада, що нарешті все це добро пересвотчила і розсортувала🥰 Про що далі написати? "Сухі текстури для обличчя", "Блискітки", "Палітри" чи "Грим"? Це впринципі всі категорії, що лишились😅