Ya Yana

go back to Bright

go back to Bright

Я намагалась зібрати в одному макіяжі всі кольори палетки та не використовувати допоміжні тіні з інших палеток, щоб картина була максимально повна.

Достатньо довгий час я не бачила себе з яскравими кольорами на обличчі, тому зловила легку ностальгію за студентськими роками. Погортала трохи Pinterest, увімкнула Бумбокс, щоб налаштуватися, і малювала те, що малювалося)

go back to Bright

Зізнаюся, образ не виправдав моїх очікувань (оце відчуття, наче вдягнув чужий одяг), але тіні їх перевершили! Свотчі скажуть усе голосніше за мене. Просто подивіться на цю пігментацію. Я у захваті.

Хотілося б, щоб зелений та жовтий відтінки, були більш соковиті. А от трійця блакитного, рожевого та фіолетового мене просто підкорила. Точно звернуся до них, коли знову накриє бажання творити щось яскраве.

Тіні дуже просто розтушовуються. Але пилять, не без того. Вони, як і коричнева палетка O’bays, дещо втрачають пігментацію при розтушовці, проте довго нашаровувати не доведеться. Якщо використати підложку, то буде взагалі вау. Мені дуже імпонує те, що палеткою можна створити і яскравий мейкап, і ефект такої м'якої пастельної райдуги.

Фіксуються на шкірі чудово. Я декілька раз потерла повіки пальцем, бо просто забула, що нафарбувалася (не питайте, останніми днями, наче в тумані), і нічого не сталося. Колір, лінії, усе на місці.

Стійкість крута, навіть у складці. І це без фіксаторів чи припудрювання. Єдине що, в місцях, де я використала глітер-гель, тіні дещо попливли, але це логічно, просто варто накладати глітер обережно, тонким пензликом.

Загалом, палетка здатна задовольнити несподівані пориви творчості та жагу до яскравого макіяжу. Особливо підійде для тих, хто прагне поекспериментувати і вирішити "моє, чи не моє", адже продукт достатньо бюджетний.

Дякую, що приділили увагу посту, усім теплого й затишного вечора, та більше сонячних днів.❤️