krislemly

O’BAYS Color Eye Liner

O’BAYS Color Eye Liner

Привіт) Сьогодні хочу розповісти про чудові кольорові олівці від бренду O’BAYS, які зʼявились в мене в косметичці завдяки улюбленому клубу💕

O’BAYS Color Eye Liner

Пакування: олівці автоматичні, корпус пластиковий. Ковпачок добре тримається. З мінусів те що наклейки трішки криво наклеєні.

Механізм працює справно, олівець плавно висувається і засувається без будь-яких проблем, не хитаються. Але через мʼяку текстуру легко можна зламати.

Олівець м'який, лягає рівномірно, є кілька секунд підтушувати, перш ніж він застигне. Стійкість відмінна, особливо у верхньому повіці. На слизовій оболонці тримається гірше.

Стійкість: олівці чудово тримаються, в куточку ока і під кінець дня може трохи стрілочка підстертися. Але це не критично.

01 - білий колір, використовую його на нижнє повіко, на слизисту. Або для того щоб освітлити інший відтінок, для цього просто наношу його поверх, вони гарно накладаються.

............

11 - барбішно рожевий, мені подобається (хто б сумнівався😅), використовую або в соло, або в поєднанні з тінями. Пігментація класна, підійде як для нижньої слизової оболонки, так і для промальовування стрілки.

.............

12 - рожево-фіолетовий, глибокий та насичений відтінок. Подобається використовувати в соло, або під чорну, матову підводку. В макіяжі виглядає не так яскраво.

............