Юльчик

Спрей для тіла Avon Celebre

Спрей для тіла Avon Celebre

Туалетна вода Avon «Celebre» був моїм улюбленим ароматом в шкільні роки (називається, згадала баба як дівкою була😊). Перший флакончик мені подарували, а далі – купувала його вже самостійно років, мабуть, три-чотири поспіль. На той час мені цей аромат здавався надзвичайно прекрасним і вишуканим…(просто порівнювати особливо не було з чим). Але з часом він мені надоїв, та й вже почала самостійно заробляти гроші і змогла позволити собі парфумерію значно вищого рівня.

Але цього літа до мене потрапив каталог Avon і, гортаючи його, я натрапила на Celebre… На мене просто нахлинула якась хвиля ностальгії і мені ну дуже захотілося знову відчути цей аромат! Вирішила замовити спрей, так як туалетних водичок в мене й так достатньо.

Тут нічого особливого – простенький прозорий флакончик із досить якісного пластику. Навколо нього – інформаційні етикетки. Є розпилювач – працює добре, за весь час користування не заїдав жодного разу.

Об’єм достатній – 100 мл.

Не знаю, чи то виробник трохи змінив формулу, чи просто за час користування якісною і дорожчою парфумерією змінився смак (чи нюх), але зараз аромат мені видався вже не таким прекрасним як в часи користування цією туалетною водичкою, але, за свою ціну – все одно хорошим і вартим уваги.

В загальному, це приємний фруктово-квітковий аромат. Стартує ранніми весняними та літніми квітами – відчуваю жасмин і конвалію, але ці ноти не різкі, а ніжні білоквіткові. Трохи рожевих півоній… Недостигла диня і чуть-чуть кедру з сандалом.

Аромат не має поступового розкриття нот, звучить досить однотонно, але по мірі його згасання стає більш врівноваженішим і спокійнішим.

Він ніжний, легкий і дуже романтичний. Чудовий варіант на літо і коли хочеться просто відпочити від більш важких парфумів.

Близько сидить до тіла, але це й зрозуміло, тому що це спрей для тіла, а не туалетна вода.

Стійкість, до речі, приємно здивувала – я відчуваю аромат від ранку і майже до вечора! Звичайно, з кожною годиною він стає все слабшим, але на шкірі відчувається довго.

Плям на одязі не залишає.

На шкіру негативного впливу не помітила.

В загальному, спрей для тіла Avon Celebre – хороший простенький варіант аромату на літо, коли хочеться приємно пахнути, але не хочеться використовувати туалетну воду чи парфуми. Освіжає, дезодорує шкіру. Аромат, звичайно, не Шанель, але за свої гроші – непоганий! Можливо, повторю покупку на наступне літо!:)