Олена✨

Перше знайомство з брендом Uriage і одразу в десяточку

Перше знайомство з брендом Uriage і одразу в десяточку
Перше знайомство з брендом Uriage і одразу в десяточку

Мова піде про зволожувальний відновлювальний крем, який максимально підійшов для моєї шкіри. Тішусь дуже, бо у мене вічно якісь трабли з кремами.

🌍 Виробник. Дерматологічні лабораторії Урьяж, Франція. Випускають засоби дерматологічного захисту шкіри, в основі яких використовуються термальну воду Урьяж.

🎀 Пакування. Зовнішнє картонне пакування, в якому прихована біла туба 40 мл з кришкою, яка закручується бірюзового кольору. Крем зручно видавлювати та брати з собою.

Засіб призначений для жирної, комбінованої та проблемної шкіри. Виробник зазначає, що основне завдання – ретельне зволоження, миттєве заспокоєння та допомога у відновленні захисного бар’єра шкіри.

Враження. Крем білого кольору та середньої плотності. Шкіру не жирнить, за 1-2 хв повністю поглинувся без відчуття липкості. Максимально комфортний.

👃 Аромат ледь відчутний косметично-трав’яний та приємний. Після нанесення на шкірі не відчувається.

Використовувала крем як у вечірній рутині, так і вдень, коли не був потрібен сонцезахист. Крем не конфліктує з іншими засобами, жодного разу не помітила ефекту скочування. Макіяж лягає чудово.

Використання у часі збіглось з використанням кислотної пінки та тоніка, легкого пілінгу, тож можу з впевненістю сказати, що із функцією зволоження засіб чудово справляється. Жодного разу не було лущення шкіри чи відчуття стягнутості.

Для моєї шкіри крем абсолютно некомедогенний.

🧪 Склад. Активні компоненти:

◾ Церастерол-2F комплекс - заспокоює і відновлює шкірний бар'єр;
◾ TLR2-Regul комплекс - регулює запальний процес на ранньому етапі (вроджений імунітет) і стимулює природні захисні механізми шкіри;
◾ Екстракт опунції - зволожує і заспокоює;
◾ Термальна вода Урьяж 30% - зволожує, заспокоює і зміцнює шкірний бар'єр;
◾ Фітосквалан - захист гідроліпідної плівки, поповнює нестачу ліпідів.

Узагальнений склад додаю у фото. P.S. Речовина у складі середньої безпеки - Parfum.

❤️ Uriage Hyseac R Restructuring Skin Care – це той засіб, який обов’язково повторю, але хотіла б наголосити на основній функції – якісне зволоження, тож від нього не варто очікувати додаткового живлення чи інших функцій.

Із задоволенням при нагоді спробую інші засоби від Uriage.