Дубль два

Дубль два

З цією сироваткою в мене складні стосунки: спершу ефект мені настільки сподобався, що я думала, що буду купувати її все життя, потім я дізналась, що торгова марка Bielenda на сьогодні має офіційне представництво в Російській Федерації, хоча позаминулого року покинула російський ринок.

Чому я купила її знов? Я не знайшла для себе бюджетну заміну, я могла б спробувати замість цієї сироватки Beauty Formulas Anti-Aging Moisturiser Retinol Cream або Neutrogena Anti-Age Retinol Boost Night Cream, але також знайшла їх у продажу в Росії, не знаю, чи це офіційна позиція брендів.

Серед брендів, які точно покинули російський ринок, можна було б взяти Geek & Gorgeous A-Game 10 0,1% Retinal Serum або Paula's Choice 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment, цей засіб не представлений на  MAKEUP і коштує він 2010 грн. Сироватка Bielenda нагадує засіб від Paula's Choice за складом, також містить вітамін С. Окрім того, що ці засоби не дуже бюджетні в мене в принципі немає палкого бажання їх пробувати.

Ситуація з вибором для мене ускладнювалась тим, що моя шкіра ще не остаточно відновилась після попереднього невдалого експерименту з молочком для демакіяжу “Домашній лікар”, тому я вирішила піти серединним шляхом і поки продовжувати використовувати Bielenda Super Trio Retinol Vit C Kolagen, однак не купувати більше ніяких їхніх засобів. За виключенням того факту, що бренд Bielenda має представництво в Російській Федерації, ця сироватка мене більш ніж влаштовує.

Про саму сироватку:

Сироватка Bielenda коштувала мені 210 гривень.

Це кремова сироватка у зручному флаконі, вона містить у складі ліпосомальний ретинол, який достатньо глибоко проникає, щоб справити вплив на зморшки, у невеликій концентрації, три форми вітаміну С, колаген та пептид. Мій детальний допис про склад: https://club.makeup.com.ua/post/21673/

Сироватка ароматизована, аромат тендітний та швидко зникає. В цьому засобі немає типової для Bielenda проблеми з надмірною кількістю ароматизатора, також він не підвищив чутливість шкіри. Вона на сучасних емульгаторах і непогано зволожує сама по собі, немає нагальної потреби закривати сироватку кремом. Оскільки зараз зима і мені хочеться більше шарів косметики ніж влітку я наношу поверх неї крем, зараз це Cien Nature Sensitive Almond Face Cream і вони не конфліктують. Сироватка швидко всотується.

Який ефект я від неї отримала:

Істотне зменшення зморшок. Мої зморшки стали тонкі та красиві, доглянуті.

Вирівнювання та освітлення тону обличчя.

Зменшення пор. В мене є видимі пори й вони виглядають тепер настільки добре, наскільки можуть.

Шкіра більш пружна та свіжа.

Певне вирівнювання рельєфу там де лишились сліди від запалення.

Зменшення видимості капілярної сіточки.

Шкіра гладка та приємна на дотик.

Якість цієї сироватки вища за ціну. Користуватись нею можна 4 місяці після відкриття. На фото ви можете побачити скільки сироватки в мене лишилось при щовечірньому використанні для зони обличчя (без шиї) за 2,5 місяці. Я зберігаю її в коробці, тому що ретинол чутливий до сонячного світла.

Дякую, що прочитали

Доповнюю відгук 25 січня:

Сироватка закінчилась, на дні лишилось близько пів сантиметру, але дозатор її вже не видає, отже одного флакону вистачило на три місяці. В принципі вона непогана та дієва, але я замінила її в своєму догляді на сироватку з ретинолом та транексамовою кислотою для обличчя Superdrug Me+ Retinol and Tranexamic Acid без ароматизатору і відчуваю, що шкіра краще її переносить. Повний відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/31002/