Олена✨

Relance: зелена та рожева глиняні маски

Relance: зелена та рожева глиняні маски

Глиняна маска подобається, а калапуцькати її – ні? Так прийшла до рішення, що простіше придбати готову глиняну маску. Вибір впав на рожеву та зелену маску від Relance, бо хотіла познайомитись ближче з брендом.

Пакування. Баночка з темного скла об’ємом 60мл з додатковим пластиковим захистом всередині. Чорна кришечка, яка закручується. Як видно на фото баночки різні. Зелена – звужена зверху, напис нанесений на наклейку, а рожева – пряма з написом безпосередньо на баночці. Чому так? Зелену купувала трошки швидше і за цей час виробник замінив пакування. Нова баночка набагато зручніша, крім того, тішить, що виробник удосконалюється.

На баночці обмаль інформації – лише назва та об’єм. Решта інформації, включно з терміном використання на зовнішній картонній упаковці, що дуже незручно. Якщо на полиці дві маски в однакових баночках, то як їх розрізняти без відкривання – загадка 🙃

Relance: зелена та рожева глиняні маски
Relance: зелена та рожева глиняні маски
Relance: зелена та рожева глиняні маски
Relance: зелена та рожева глиняні маски

Відмінності в складі та дії, які зазначає виробник

Зелена маска - очищувальна із зеленою глиною й екстрактом бергамота.

Рожева маска - оновлювальна з рожевою глиною й екстрактом граната.

За описом зелена маска мала б підходити всім типам шкіри, зокрема для жирної та проблемної шкіри, адже має детоксикаційну, очищувальну та протизапальну дію.

Рожева маска підходить також всім типам шкіри, зокрема для чутливої та зневодненої шкіри. Сприяє синтезу колагену, зволожує, вирівнює тон і має антиоксидантний ефект.

Відмінні компоненти у складі виділила жирним (фото в каруселі). В основному це масла та екстракти. Але найсмішніше – виробник у складі рожевої маски забув вказати рожеву глину (або комбінацію глин на початку складу). Сподіваюсь вона там є 😂. Інакше цю маску складно повноцінно назвати глиняною.

Складники в обох масках безпечні, але зелена має більшу кількість цілком безпечних та меншу кількість допустимих речовин.

Враження від використання

Аромат зеленої маски нагадує мені чай та менш насичений, а рожевої – троянду (хоча у складі її нема, але щось подібне в нотках відчуваю).

Обидві маски бажано наносити лопаткою чи пензликом, щоб зробити це рівномірно і не тицяти в баночку пальцями. Мій лайфхак – щоб така маска рівномірніше лягала, наношу її на злегка вологе обличчя.

Виробник зазначає, що маску потрібно потримати 10-15 хвилин та змити.

Плюс цих масок на відміну від самостійно розведених (навіть якщо додавати якісь олії) - після двох масок шкіра абсолютно не стягнула, не пересушена. На дотик приємна та гладенька. Жодних реакцій у вигляді почервоніння чи ще чогось.

При нанесенні зелена маска взагалі не відчувається на шкірі, а від рожевої відчувається ледь відчутне печіння та тепло (те саме відчуття, коли самостійно в глину додавала краплинку олії чайного дерева).

Великої різниці в результатах від зеленої та рожевої масок не помітила, але суб’єктивно віддаю першість зеленій масці. Мені вона видається трохи комфортнішою, та й нюансів зі складом нема 😊