Швець Карина🤍

Парфумований крем для рук Mermade Champagne

Парфумований крем для рук Mermade Champagne

Користуюсь цим кремом 4 дні, і цього часу мені цілком вистачило, щоб сформувати враження про нього. Бо, чесно кажучи, все було ясно ще з першого нанесення :)

Об'єм крему складає 30 мл, що менше середнього.

Пакування - звичайний жестяний тюбик з кришечкою, що відкручується. Перший раз відкривши крем, він під тиском поліз з тюбику зі швидкістю світла, тому було перемазано все на світі😂

Аромат - крем парфумований. Не знаю, як пахнуть парфуми з серії Champagne, але гель для душу мені подобається по запаху. Крем має подібний аромат, але він трошки відрізняється все ж - більш солодкий, як на мене, ніж в гелі. Дуже подобається той факт, що віддушка тут не сильно гучна і вона не перебиває всі довкола аромати, від неї не болить голова. Легкий і ненав'язливий, приємний аромат.

Я тут чую злегка відголоски шампанського Fragolino, а далі - приємний свіжий аромат доглядової косметики з нотками солодкості. Perfect👌

Парфумований крем для рук Mermade Champagne
Парфумований крем для рук Mermade Champagne

Текстура - щільна, жирненька, і це також плюс. Тому що після нанесення руки моментально повертаються в "людський" вигляд, дуже зволожені, такі "шовкові" на дотик. Одразу після нанесення крему перші декілька хвилин відчувається липкість і наче "мокрі" долоні, але це триває близько 5-10 хвилин, після чого крем вбирається і комфортно відчувається.

Як на мене, така текстура ідеальна для зими: завдяки складу, насиченому оліями та пантенолом, емолентами вона дуже поживна і швидко рятує зневоднену шкіру. Я намагалась на фото показати "до" та "після" нанесення крему, але воно виглядає однаково) Хоча справді ще декілька днів тому мої руки були з шелушіннями через постійну сухість.

Вчора і позавчора на вулиці якраз був сильний мороз, тому перед виходом я застосовувала цей крем і відмінно з ним почувалася як на відкритому повітрі, так і при поверненні додому.

Витрата - економна. Саме через таку насичену текстуру крему потрібно зовсім трошки (на фото з текстурою то навіть багато для одного разу), і тому цих 30 мл вистачить на місяць-півтора точно, я думаю (за умови щоденного використання).

🥂Aqua - вода

🥂Butyrospermum Parkii Butter - олія ши - емолент

🥂Cetearyl Alcohol - структуроутворювач та емолент в емульсіях (пом'якшувач). У 🥂косметиці також використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів

🥂Glycerin, - компонент НЗФ, зволожувач

🥂Isopropyl Myristate - використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці

🥂Mangifera Indica Seed Butter - олія манго індлійського - емолент

🥂Persea Gratissima Oil - олія авокадо - емолент

🥂Glyceryl Stearate - емульгатор

🥂PEG-100 Stearate - емульгатор

🥂Tocopheryl Acetate - вітамін Е - антиоксидант, відновлення, зволоження

🥂Phenoxyethanol - консервант

🥂Ethylhexylglycerin - консервант

🥂Panthenol - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію

🥂Parfum - віддушка

🥂Xanthan Gum - загущувач

🥂Propylene Glycol - розчинник, регулятор в'язкості

🥂PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - емульгатор

🥂Retinyl Acetate - чинить пом'якшувальну дію на шкіру

🥂Аscorbic Acid - вітамін С, антиоксидант

🥂Рantothenic Acid - пантотенова кислота, властивості як у пантенолу

🥂Diazolidinyl Urea - консервант

🥂Iodopropynyl Butylcarbamate - консервант

🥂Benzyl Salicylate - парфум

🥂Hydroxycitronellal - парфум

🥂Linalool - парфум

🥂Hexyl Cinnamal - парфум

🥂Limonene - парфум

Що я можу сказати про даний крем? Рекомендую, звичайно. Справді щиро, а не тому що мені його подарував бренд і тепер треба "нахвалити", а тому що побачила результат від крему одразу. Я дійсно залишилась дуже задоволеною якістю (і не тільки цього крему), тому однозначно спробуйте) поживна текстура і приємний аромат - що ще треба для таких "сухоруких", як я?)

Тішусь, що український бренд створює таку класну і універсальну продукцію🫶🏻 Наступного разу в мене на черзі буде такий же, тільки з ароматом Night in Paris❤️