Дієвий лосьйон від випадіння волосся Fanola Energy
Пройшла курс засобу від випадіння волосся Fanola Energy і готова ділитись висновками. 🌿
Вітаю! Довго дивилась саме на цей засіб, але ставилась упереджено через його ціну, серед аналогів він виглядав занадто бюджетно, але не настільки, щоб купити пустишку 😁
Осінь завжди символізує авітаміноз і посилене випадіння волосся. Тому я все таки вирішила спробувати Fanola Energy.
Як це завжди буває на початку курсу - втирала лосьйон від випадіння щодня. Робила це ввечері, оскільки мию голову щодня зранку, а лосьйон трошки жирнить волосся + стимулюючий масаж також сприяє активній роботі залоз.
Сама процедура доволі проста у лосьйона є зручна піпетка, я набирала трохи рідини, проходилась по проборам і робила массаж. Робила це за годинку до сну.
Після масажу шкіра голови може підпікати і це нормальна реакція для всіх діючих лосьйонів від випадіння, мене завжди більше насторожує, коли лосьйон взагалі ніяк себе не проявляє. Але треба бути обережним, не наносити занадто багато, щоб не потекло і не потрапило в очі. Ну і бажано зробити заздалегідь тест на алергію на руці.
Аромат насичений трав'яний, але мені сподобався, тому дискомфорту не викликав.
Результати від курсу лосьйону від випадіння волосся Fanola Energy
🌿 До складу входять такі діючі компоненти: Ментол та Лікарський розмарин.
Ну і найголовніше результат!
У мене вже на той період доволі активно випадало волосся, перші результати я побачила десь через тиждень. Волосся стало значно менше випадати, і цей показник зменшився десь в 2 рази. Зараз я скоріше роблю підтримуючі процедури 2-3 рази на тиждень.
З'явився і маленький "чубчик", але не такий щоб прям дуже гучно про нього заявляти. Скоріше потихеньку росте і те волосся, яке випадає.
Таке випадіння волосся як на фото у мене зараз після миття голови з маскою. Зазвичай його було в 2 рази, а то і ще більше. Тому для мене це чудовий результат (ще і з моєю поточною довжиною волосся)
Я б з радістю придбала ще один флакон, оскільки планую продовжувати курс, але на даний момент лосьйону немає в наявності, тому я придбала один з найулюбленіших з мого списку найкращих лосьйонів від випадіння https://club.makeup.com.ua/post/21239/ де одне з перших місць тепер займе і Fanola Energy. https://club.makeup.com.ua/post/21239/
Від мене це точно 5/5 і рекомендую!
Коментарі (0)