Mandarinka

Дієвий лосьйон від випадіння волосся Fanola Energy

Дієвий лосьйон від випадіння волосся Fanola Energy

Вітаю! Довго дивилась саме на цей засіб, але ставилась упереджено через його ціну, серед аналогів він виглядав занадто бюджетно, але не настільки, щоб купити пустишку 😁

Осінь завжди символізує авітаміноз і посилене випадіння волосся. Тому я все таки вирішила спробувати Fanola Energy.

Дієвий лосьйон від випадіння волосся Fanola Energy
Дієвий лосьйон від випадіння волосся Fanola Energy

Як це завжди буває на початку курсу - втирала лосьйон від випадіння щодня. Робила це ввечері, оскільки мию голову щодня зранку, а лосьйон трошки жирнить волосся + стимулюючий масаж також сприяє активній роботі залоз.

Сама процедура доволі проста у лосьйона є зручна піпетка, я набирала трохи рідини, проходилась по проборам і робила массаж. Робила це за годинку до сну.

Після масажу шкіра голови може підпікати і це нормальна реакція для всіх діючих лосьйонів від випадіння, мене завжди більше насторожує, коли лосьйон взагалі ніяк себе не проявляє. Але треба бути обережним, не наносити занадто багато, щоб не потекло і не потрапило в очі. Ну і бажано зробити заздалегідь тест на алергію на руці.

Аромат насичений трав'яний, але мені сподобався, тому дискомфорту не викликав.

🌿 До складу входять такі діючі компоненти: Ментол та Лікарський розмарин.

Ну і найголовніше результат!
У мене вже на той період доволі активно випадало волосся, перші результати я побачила десь через тиждень. Волосся стало значно менше випадати, і цей показник зменшився десь в 2 рази. Зараз я скоріше роблю підтримуючі процедури 2-3 рази на тиждень.

З'явився і маленький "чубчик", але не такий щоб прям дуже гучно про нього заявляти. Скоріше потихеньку росте і те волосся, яке випадає.

Таке випадіння волосся як на фото у мене зараз після миття голови з маскою. Зазвичай його було в 2 рази, а то і ще більше. Тому для мене це чудовий результат (ще і з моєю поточною довжиною волосся)

Я б з радістю придбала ще один флакон, оскільки планую продовжувати курс, але на даний момент лосьйону немає в наявності, тому я придбала один з найулюбленіших з мого списку найкращих лосьйонів від випадіння https://club.makeup.com.ua/post/21239/ де одне з перших місць тепер займе і Fanola Energy. https://club.makeup.com.ua/post/21239/


Від мене це точно 5/5 і рекомендую!