Олена ✨

Так пахнуть квіти піони. Вони так сильно підходять тобі…

Так пахнуть квіти піони. Вони так сильно підходять тобі…

У мене мініатюрка 50 ml зволожувального мусу для вмивання від українського виробника Mr.Scrubber, якої цілком вистачило, щоб зробити висновки, і так, вона ще не закінчилась.

Пакування. Прозора пляшечка з помпою, уся інформація на наліпці. Дозатор працює бездоганно, тому після завершення мусу залишу її як тревел-баночку. Детальніше описувати не буду, бо пакування повнорозмірного продукту може відрізнятися.

Тепер про консистенцію та аромат. Мус має ніжну консистенцію, такий продукт звикла називати «пінкою для вмивання». Використовувала його в ранковій рутині. Вистачає 2-3 натисків (у мініатюрі помпа менша). Відчуття після вмивання - не пересушена шкіра, приємна на дотик. Загалом, задоволена мусом.

Щодо аромату... Дужееее активний квітковий аромат. Я здивувалась, що пінка може настільки сильно пахнути. Навіть після вмивання аромат залишається на шкірі. Тому при покупці врахуйте цей нюанс.

Так пахнуть квіти піони. Вони так сильно підходять тобі…
Так пахнуть квіти піони. Вони так сильно підходять тобі…
Так пахнуть квіти піони. Вони так сильно підходять тобі…

Склад. Два компоненти, які виділено на лицьовій стороні пакування – олія мануки та екстракт півонії. Про них детальніше 👇

🔹 Олія мануки зволожує, пом’якшує і глибоко очищує шкіру, має протизапальну дію, пришвидшує регенерацію клітин.

🔹 Екстракт півонії містить піонол, який здатний усувати запалення. Піонофлорил мінімізує алергічні реакції. Насичує шкіру вологою, підвищує тонус та покращує загальний стан шкіри.

Одразу скажу, що на Makeup склад відрізняється від того, який зазначено на баночці, тому даю той, що по факту зазначений на пакуванні та коротку характеристику компонентів.

Water (aqua, вода) – розчинник

Cocamidopropyl Betaine - амфотерне ПАР (більш м'яка дію на шкіру, ніж аніонні ПАР), похідне амідів жирних кислот кокосової олії

Glycerin – зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт

Coconut Oil Glycereth-8 Esters – м’який ПАР з кокосової олії

Paeonia glycolic extractum (екстракт півонії)антиоксидант, протизапальна дія

Argania spinosa (Argan) oil (арганова олія) - антиоксидант, емолент

Leptospermum scoparium (Manuka) oil – зволожувач, антиоксидант, протимікробний/антибактеріальний компонент

Propylene Glycol – зволожувач, регулятор в’язкості, розчинник

Citric Acid (лимонна кислота) - консервант, розріджувач, модифікатор рН, хелатуючий агент

Methylchloroisothiazolinone - консервант

Methylisothiazolinone - консервант

Perfume - віддушка парфумерна

Загальні враження. Ніжний мус для вмивання, що дбайливо очищає і не пересушує шкіру. Якщо ти фанатка квіткових ароматів, то це – твій вибір 🌺. Якщо ні – доцільно спробувати інші варіанти з лінійки, з відгуків аромати там не такі концентровані.