Багацька Ірина

Потрібна зупинка? Приділи час догляду, а пінна масочка від Talika допоможе розслабитися

Потрібна зупинка? Приділи час догляду, а пінна масочка від Talika допоможе розслабитися

Як розслабитися, коли події розгортаються зі швидкістю реактивного літака? Треба уповільнитися самій. Візьми улюблену пінну масочку від Talika і приділи 10-20 хвилин життя тільки собі. Ну а я розкажу, як саме цей засіб діє на шкіру обличчя.

З пакуванням ніяких несподіванок. Зручне для такого формату масочок саше, а в середині знаходяться тканинна маска і активна речовина.

Аромат легкий, ненав’язливий, майже не відчувається при використанні.

Я використовую маску після ретельного двоетаптого очищення шкіри та її тонізування.

Тканинна маска наноситься як зазвичай, але особливо обережно потрібно її накладати в області очей та губ, адже якщо вона занадто близько до них, то піна може потрапити в очі чи рот. Якщо все ж це трапилось, треба швидко промити місце до якого потрапив засіб.

Я залишаю маску на шкірі впродовж 10 хвилин, після чого змиваю теплою водою.

Після процедури наношу на шкіру обличчя крем, а на губи нічну маску.

Я вперше пробую bubble-маску, тож відчуття були незвичними, але приємними. Маска постійно піниться і на шкірі це відчувається, як легкі погладжування пером.

Особисто я впродовж 10 хвилин розслабляюсь і отримую задоволення.😊

Щодо результату, він досить видимий. Шкіра стала більш гладкою і зволоженою, а текстура наче шовкова і дуже приємна на дотик. Звичайно, від одного застосування довготривалого ефекту чекати не варто, але якщо використовувати перед важливими подіями, коли хочеться зробить шкіру більш досконалою – чудовий варіант.

Дякую за увагу!💞