Що очікувати від патчів за 8 грн?
Нещодавно розповідала вам про враження від патчів Talika : https://club.makeup.com.ua/post/26981/ .
Побачила в магазині досить бюджетні патчі та вирішила також затестити😌
Вартість 20 грн, на знижці-8 грн.
Вашій увазі : Маска під очі Just Kawaii Syn-Ake Eye Mask Inrense Care з ліфтинг ефектом .
Має цікавий та милий дизайн 😍
Чому саме змія на упаковці ?
Головна принада цієї маски для очей — в компоненті Syn-Ake. Це синтетичний пептид, чий склад максимально наближений до елементу з отрути Храмової Гадюки🧐 Його дрібні частинки проникають в глибокі шари шкіри, пригнічують діяльність мімічних м’язів і таким чином вберігають обличчя від ранніх зморшок.
На звороті детальна інформація про патчі та спосіб нанесення.
Відкриваю упаковку та бачу красиві , зелені патчі , вони розміщені в спеціальному пластиковому контейнері, що дуже зручно🔥
Структура патчів
Патчі гелеві, достатньо щільні по текстурі , їх точно не можна назвати невагомими ...
Склад товару:
Propylene Glycol, Aqua, Hydrolyzed Keratin.
Спосіб використання
Нанести патчі на чисту, суху шкіру обличчя на 15-20 хвилин.
Після чого зняти маску.
Залишки есенції залишити до повного поглинання.
Результат , враження та висновки ✨
Отож процес знайомства з патчами цікавий, гарні кольори, приємні на дотик, початок був не поганий, але....
Текстура щільна , вони відчувались на обличчі, трішки сповзали до низу, потрібно було поправляти.
Через 10хв використання я відчула попікування в зоні патчів , тому була змушена зняти їх раніше .
Плюси патчів для мене:
🔸гарний дизайн, приємний процес використання
🔸доступна ціна
🔸охолоджують та знімають набряк
🔸вирівнюють легкі заломи
Мінуси:
🔸 достатньо щільні, мені не подобається, коли вони на стільки відчуваються, хочеться, щоб були більш невагомими.
🔸мало есенції
🔸 печіння під час використання
🔸відчуття липкості після зняття
Для себе відмітила , як плюси так і мінуси😒
Чи куплю знову? Більш за все, що ні, адже залишились змішані відчуття.
Користувались даними патчами? Як вам?
Коментарі (0)