Дарина🦉

Hugo Boss

Hugo Boss
Hugo Boss

Всім привіт 🤗

Історія як я придбала собі туалетну воду Hugo Boss Hugo Red.

Скільки разів собі обіцяю, що замовляти на осліп парфуми, коли ти не знайома з ароматом, ну явно не варто. Для цього давно існують маленькі пробні зразки, але ж ні!😂. Мені захотілося в цей раз, обрати чоловіку який-небудь східний, пряний аромат. І натрапивши на опис цього парфуму, мене зацікавила його піраміда.

🔸 Тип аромату: Східні, пряні.

🔸 Початкова нота: Гальбанум, грейпфрут, металеві ноти, рожевий перець.

🔸Нота серця: Ананас, білий кедр, металеві ноти, ревень.

🔸Кінцева нота: Амбра, Боби тонка.

Вибір був зроблений, я замовила Tester Hugo Boss Hugo Red (125мл).

Коли його отримала, в першу чергу увагу пригорнув флакон. Яскраво червоного кольору, дуже приємний на дотик (матова поверхня). Зручна чорна кришечка, яка міцно закручивається та приєднана до самого флакону (точно не загубиться).

Мої перші враження коли я послухала цей аромат:

Я була розчарована, аромат душив, я навіть перші 10 хвилин не змогла зрозуміти, які ноти я відчуваю, дуже тяжкий, насичений аромат, важко було дихати. Через хвилин 15, я відчула грейпфрут, насичений та гіркий, та запах заліза. Дуже не звичне поєднання, але інтригує. Через деякий час, вийшовши на вулицю, я нарешті почула приємний соковитий ананас, і знову з якимось металом чи залізом (чоловік назвав мої відчуття "консервований ананас в залізній банці")😂. Аромат потроху стихає, і залишається приємні пряні ноти.

Тривалість протягом цілого дня, на одязі залишається до прання. Дуже стійкий.

Висновок чоловіка: "гарний флакон, але користуйся сама своїм ананасом"😂.

Мій висновок: мені сподобався фініш цього аромату, на холоді він дуже приємний для мене. Ну і висновок, що спочатку треба замовляти мініатюрні зразки. Бо за ці кошти, собі я би обрала щось інше.

Дякую і гарного всім настрою ❤️

Hugo Boss
Hugo Boss