Нали й солодке ігристе... Чи не солодке, чи не ігристе?
Я належу до тієї маленької групи людей, які досі особисто не знайомі з засобами Mermade :)
Цей гель для душу додам до подарунку-компліменту подрузі. На мій погляд, він просто створений для цього: миле оформлення , зручний формат... і аромат.
Пляшечка прозора. Зручно спостерігати за кількістю наповнення. Це міні формат на 100 мл (об'єм є і більший , і меньший)
Кришечка відкривається туго. Не викликає довіри, пластик здається не дуже міцним (сподіваюся, не зламається).
Особливості парфумованого гелю для душу Champagne від Mermade:
- делікатно очищає шкіру від забруднень;
- має приємний пряно-квітковий аромат з нотками шампанського;
- піклується про пружність і зволоженість шкірного покриву;
- не провокує сухість і лущення;
- містить шимер, який надає тілу благородного сяйва.
Гель, як і сама пляшечка, відчутно пахне.
Очікувала, що це буде аромат ігристого вина з новорічною атмосферою (Має ж відповідати своїй назві: Champagnе). Але, аромат не зовсім про це.
За описом:
Аромат розкривається соковитою грушею і пряним рожевим перцем. Сердечна нота пронизує нотами кави, яка бадьорить, запашним жасмином і терпким мигдалем.
Не скажу, що саме такі ноти я відчула. Тут не відчувається окремо ані груша, ані мигдаль. Гель має приємний, не надто солодкий, аромат парфумів. Частково нагадує ноти Black Opium. Аромат затишний, смачний, граючий. Для релаксу у ванній підійде.
Наскільки знаю, аромат майже не залишається на тілі. І дуже шкода.
Про текстуру і враження користування нічого тут не розповім. Хоча, візуально помітно, що текстура густенька.
Склад сподобався, окрім наявності консервантів і ароматизатору. Власне, у парфумованих засобах їх дивно не зустріти.
Загальні враження позитивні + Made in Ukraine ❤️