Швець Карина🤍

Бальзам для губ на кожен день

Бальзам для губ на кожен день

Вітаю! Повертаюсь сюди з черговим оглядом на продукцію Mermade, а саме - бальзам для губ.

Це оновлена формула, яка відрізняється від старої і пакуванням, і складом, і текстурою.

Обʼєм - 10 мл

Пакування - зручна туба світло-рожевого кольору, з назвою бренду і самого засобу на лицьовій стороні. Ззаду представлена додаткова інформація: склад, термін придатності після відкриття (6 місяців), спосіб застосування. Має скошений носик, зручний.

Бальзам для губ на кожен день

Показую на фото наглядно. Вона не олійна, більш матово виглядає на губах.

🍾Caprylic/Capric Triglyceride - емолент,натуральні пом'якшувачі, отримані з кокосової олії.

🍾Cera Alba - віск бджолиний, труктуроутворюючий, термостійкий і пом'якшуючий інгредієнт в емульсійних кремах різного типу, особливо «масло\вода», губних помадах, бальзамах.

🍾Synthetic Beeswax - віск бджолиний синтетичний - регулятор в'язкості, стабілізатор емульсії.

🍾Isopropyl Palmitate - емолент

🍾Olea Europaea Fruit Oil - оливкова олія - емолент

🍾Prunus Armeniaca Kernel Oil - олія абрикосових кісточок - емолент

🍾PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - емульгатор

🍾Butyrospermum Parkii Butter - олія ши - емолент

🍾Glyceryl Rosinate - плівкоутворювач

🍾Olea Europaea Oil Unsaponifiables - неомилена оливкова олія (фракція)

🍾Aqua - вода

🍾Aroma

🍾Tocopheryl Acetate - вітамін Е - антиоксидант, зволожувач

🍾Phenoxyethanol - консервант

🍾Ethylhexylglycerin - консервант

🍾Panthenol - зволожує, заспокоює, відновлює

🍾Sodium Saccharin - підсолоджувач

Виробник вказує, що у складі є Plantasoft - рослинний комплекс який за своїми споживчими характеристиками повторює властивості тваринного ланоліна, допомагає загоїти мілкі тріщинки, відновлює пошкоджену шкіру губ та заспокоює її. Я думаю, що так назвали комплекс рослинних олійок+бджолиний віск - природні помʼякшувачі (бо багато хто з дівчат задавався тут питанням, що ж таке Plantasoft).

Бальзам не щільний, він зовсім не відчувається на губах, не обтяжує їх - і це прям великий плюс.

Абсолютно не липкий, до нього не прилипає волосся і не лізе потім в ротову порожнину та не вимазує окуляри.

Аромат - я не чую ніякого, хоча багато відгуків читала, де дівчата писали про запах. Можливо інші бальзамчики з лінійки справді пахнуть, але цей - ні, і для мене це плюс, бо іноді при сильних головних болях не можу відчувати взагалі ніякі запахи, а губи сохнуть і чимось треба їх рятувати.

Смак - солоденький) реально, причому дуже, ну прям смачно😂 я спеціально не їла, але якщо попаде в рот - то він не противний 🙈

Щодо зволоження - от саме воно тут достатнє. Тобто, при регулярному використанні бальзаму сухість не відчувається, та і взагалі він комфортний на губах.

Відновлення - тут, на жаль, мені він не допоміг, кажу як є🤷‍♀️ тобто, коли губи були в +- нормальному стані, то мені цього бальзаму вистачало і я гарненько його протестувала, але коли трошки зʼявилась ранка (тріснула губа від морозу) і кірки - мені він, на жаль, вночі не відновив це все діло. В таких випадках рятує лише мазь календули)

Тобто, це хороший повсякденний варіант для зволоження губ, для захисту їх при різних погодних умовах (думаю, влітку від сонця теж буде актуально). Тим паче склад хороший і безпечний, особливо бджолиний віск дуже корисний для шкіри губ.

Добре працює також і вночі - зранку губи виглядають пристойно і не морщаться від сухості, та і в цілому приємно засинати з невагомою текстурою на губах, яка за ніч впитується, а не лишається на подушці.

Але при сильних пошкодженнях особисто мені треба щось важче.

Бальзам хороший і мені сподобався у користуванні, але як повсякденний варіант, як «домашній» бальзамчик. Постійно мажусь ним протягом дня, і взагалі він лежить у мене на прикроватній тумбочці разом з кремом для рук.

Раджу спробувати, в лінійці є ще багато ароматів на будь-який смак: з кокосом, бабл-гам, кавунчик, навіть варіант для любителів єдинорогів є👌🏻 я люблю, коли в арсеналі багато різних засобів для губ: і полегше, і поважче. Просто кожну текстуру використовую за потреби.

Тим паче за таку приємну ціну ми отримуємо гарненький продукт з хорошим складом, насправді не всі дорожчі бальзами можуть таким похизуватись. Та і взагалі саме «бальзам для губ» для мене якраз таки більш лайтовий продукт, бо саме бальзамчики зазвичай мають легку текстуру.

Тому вважаю, що Mermade великі молодці в плані того, що перевипустили цей бальзам і врахували усі нюанси, в тому числі з пакуванням.

Сподіваюсь, колись в оновленому форматі випустять аромат «Київський торт»🤩

Ще раз дякую Mermade за співпрацю і можливість тестувати якісні продукти, які я з задоволенням використовую кожного дня в своїй рутині 🫶🏻