Annet🦄

Італійський дует для сухого волосся від якого я в захваті

Італійський дует для сухого волосся від якого я в захваті

Цей дует італьйських засобів - це те що не дає відвалюватись моємо сухому, освітленому волоссю. Вперше про цей догляд я дізналася від майстрині, яка робила мені кератин і з тих часів я завжди маю в ванній кімнаті щось від цього бренду. Доречі, ще коли я була студенткою і дуже розігнатися із затестами дорогих (так мені тоді здавалося) засобів не виходило я брала меленькі пробнички арганової олійки для кінчиків волосся, які продавалися тоді по 10 грн. Цей східний аромат просто переносив у казку, а стан кінчиків наступного тижня був прекрасним...

Знову мене віднесло у спогади.

Так ось після коронавірусу у вересні моє волосся почало безжально мене покидати і я це співвіднесла із:

а) відсутністю спрею-кондиціонеру для розчісування

б) використанням силіконованого масла від La`dore, що не дає поживних речовин кінчикам волосся і воно відповідно сиплеться.

Тож начитавшись відгуків на мейкапі я нарешті обрала кілька претендентів на мої гроші. Лідери того змаганні наразі перед вами.

Крем-флюїд я наношу вже після миття голови на трошки підсушене волосся - воно гарно пом'якшує і живить мої сухі кінчики. То ж на ранок це не пакля, а щось пристойне.

Двофазний спрей з арганою теж ідеально справляється із розплутуванням волосся під час розчісування, то ж ним я також задоволена.

Ну а аромат той самий зі студентських років...

Тож щиро можу радити це комбо дівчаткам із сухим, висвітленим, кудрявим волоссям, які теж страждають від посіченості, ламкості і випадіння.

А ви пробували ці засоби?