Yustal

Nutrof Forte Нутроф Форте відгук

Nutrof Forte Нутроф Форте відгук

Це мої улюблені вітаміни для очей. Дієтичну добавку Nutrof Forte мені рекомендували приймати два окремі офтальмологи курсами по три місяці два рази на рік, восени та навесні. Лікар наголошував, що потрібно пропити саме три місяці для накопичувального ефекту, а пити, наприклад, один місяць не має сенсу. Ця дієтична добавка сприяє підтримці зору у нормальному стані. Також я можу відмітити, що почуваю себе більш здоровою та енергійною, коли приймаю їх. Вітаміни у м’яких капсулах темного кольору, виробник Лаборатуар Теа зареєстрований у Франції, виробник також має завод в Румунії, тому ми можемо побачити ці дві різні країни, зазначені як країни виробництва. Приймати потрібно по 1 капсулі на день під час їжі, запиваючи невеликою кількістю води. Ціна на сьогодні від 430 гривень за упаковку, тобто курс обійдеться в 1290 гривень. В коробці два блістери по 15 капсул. Зазвичай нові для себе препарати я спершу купую у мінімальній кількості одного блістеру на випадок, якщо будуть побічні реакції, хоча побічні реакції, шкода яких перевищувала користь препарату, були у мені тільки один раз. У складі вітамінів є риб’ячий жир, який я обожнюю приймати (в моєму раціоні мало риби) і багато корисного:

риб’ячий жир - 330 мг (Омега-3 незамінні жирні кислоти, з яких: ейкозапентаєнова кислота – 132 мг, докозагексаєнова кислота – 66 мг, докозапентаєнова кислота – не більше 16.5 мг), вітамін С - 60 мг, екстракт чорнобривців прямостоячих, що містить лютеїн – 10 мг і зеаксантин – 2 мг, вітамін Е - 10 мг, цинк (сульфат цинку) - 10 мг, екстракт винограду культурного, що містить 5% ресвератролу – 1мг ресвератролу, мідь (сульфат міді) – 500 мкг, селен (селенові дріжджі) - 25 мкг, вітамін D3 – 5 мкг, глутатіон.

В мене не було ніяких негативних ефектів від цих вітамінів, на відміну від “Аскорутину”, який також містить вітамін С, та явно подразнював шлунок.

Я багато чула про те, що вітаміни, які колють, засвоюються набагато краще ніж ті, які ми приймаємо з їжею, однак не всі люди добре переносять уколи і позитивний вплив цього препарату я відчула на собі, мені він здається не “пустишкою”.

Дякую за увагу.