Mandarinka

Захист від фену та електризації волосся!

Захист від фену та електризації волосся!

Вітаю! Я "щасливий" власник жирного волосся, яке треба мити щодня. Зазвичай я сушу його природнім способом, але інколи доводиться користуватись феном і в таких випадках необхідно використовувати якісний термозахист.

Захист від фену та електризації волосся!
Захист від фену та електризації волосся!

Спрей в невеличкому компактному флаконі - 200 мл. Ковпачок надійно прилягає, не спадає, навіть якщо підіймати за нього - це плюс і я це підмічаю, бо неодноразово літали в мене спреї через це по ванній кімнаті 😁

Запах приємний, трошки різкуватий, але тримається на волоссі недовго. У мене асоціюється з якимось чоловічим парфумом з кислинкою.

  1. Двічі мию голову шамунем і ретельно промиваю волосся.
  2. Наношу кондиціонер або маску, зараз користуюсь цією від Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/27915/
  3. Змиваю і підсушую волосс природнім шляхом
  4. Наношу спрей-термозахист і сушу волосся феном.

💨 Один із найсильніших ефектів, який я не одразу помітила - спрей допомагає прибрати електризацію. У мене дуже тонке волосся -взимку зняв-одягнув шапку і все, ніхто і не здогадається що я мила голову: біля коріння волосся вже жирніє, а низ пушиться. Але не зараз! Достатньо було розчісати волосся і воно зову виглядало охайно!

💨 Спрей дійсно допомагає доглядати за волоссям, воно залишається пружнім та еластичним, не зклеюється, залишається розсипчастим і доглянутим.

💨 Полегшує розчісувати волосся, але не ідеально. Коли я вперше тестувала разом з новою маскою, не витримала її повністю на волоссі, і як результат дуже довго не могла розчісати волосся. Воно постійно плуталось, і я його більше скубла.

Я залишилась задоволена даним спреєм, оскільки він чудово справився з моїм тонким волоссям і дозволив йому гарно виглядати навіть за поганої погоди!