Перші ознаки куперозу та майже порожня баночка

Перші ознаки куперозу та майже порожня баночка

На фото майже порожня баночка (там вже видніється дно) крему проти зморшок для судинної шкіри Floslek Dilated Capillaries Line Anti-Wrinkle Cream. Користуюсь я ним два місяці зранку на все обличчя, включаючи зону навколо очей і рухомі повіки, ще в мене лишилось на тиждень-два. Крему могло б вистачити і на довший час, якби я наносила його трохи менше, що цілком можливо, однак цей крем такий кайфовий, що мені дуже подобалось, коли шкіра купається в ньому і на ватну паличку, якою я діставала його з банки, само собою набиралось багато крему. Зараз під кінець він почав складніше розкручуватись, коли я відкручую кришку рефіл намагається покинути банку.

Які ефекти я отримала за цей час?

Зменшилась реактивність шкіри, моя шкіра стала значно менше реагувати на перепади температури між приміщенням та холодом на вулиці.

Перші рази після нанесення я буквально відчувала як кров починала “бігати” швидше, потім вже цього відчуття не було.

Крем, коли лежить на шкірі, надає їй сяючого, доглянутого вигляду. Це не таке сильне сяяння як glass skin, більш помірне, просто здорова шкіра.

Він гарно зволожує, не забиває пори, дружить з тональним засобом.

Крем тимчасово зменшує видимість судинної сітки.

Він гарно переноситься зоною навколо очей, шкіра зволожена, зморшки з цим кремом менш видимі та швидко розправляються після усмішки.

Крем мені дуже сподобався тим як шикарно він відчувається і своїми ефектами при тому, що він коштував трохи більше 200 гривень. Він приніс мені справжню насолоду та чудовий результат. Я можу сміливо радити цей крем всім з першими ознаками куперозу.  А які є перші ознаки куперозу?

Чутливість до перепадів температури, чутливість до холоду та спеки.

На шкірі легко виникає рум’янець від емоцій.

На шкірі інколи з’являються та пропадають видимі капіляри, схильність до почервонінь з проявами видимості капілярів.

Я б залюбки придбала його і на наступну зиму, для мене це ідеальний крем на зиму, і більшість відгуків, які я на нього знайшла позитивні, тільки він може викликати загострення акне в тих, хто має акне, зараз я закохана у свій мигдалевий крем з соком алое від Cien, який також в моєму випадку дуже добре зменшує видимість капілярної сіточки і хочу подомащувати все, що в мене є, перш ніж знову щось купувати.

Дякую, що прочитали.

Мій перший допис про склад крему: https://club.makeup.com.ua/post/23120/