Найкращий тонер який у мене був
Принаймні поки що🤌🏼 Це корейська доглядова косметика, а як ми всі знаємо, вона, на даний час, найкраща у світі 👏🏼
Тонер має не водянисту консистенцію, як більшість, а саме таку трошки гелеву, що мені дуже подобається і що додає впевненості в тому що він працює😄 Але, як я вже сказала, він поки найкращий що в мене був🫠 Його вистачає надовго, незважаючи на невеликий, як на тонер, обʼєм , думаю саме завдяки консистенції. Він прекрасно зволожує і наповнює шкіру після вмивання. Чесно, користуватися ним мені було дуже в кайф) Відчуття прямо ніби ти якийсь бюті блогер з Кореї з багатотисячною аудиторією, знімаєш відео типу GRWM і всі захоплюються твоєю шкірою і цікавляться доглядом 😁 Але давайте ближче до діла) Це той прекрасний продукт, який "ціна-якість", що я дуже люблю❤️ Він вартує кожної копійки👏🏼І доречі дуже зручний дозатор, як на мене) Не люблю я всі ці спреєподібні штуки, ніби просто водою пшикаєшся😒 Єдине, після того як він у мене закінчився, я захотіла знайти щось подібне але ще більш ефективне але і не за всі гроші світу.. І вгадвйте що? Не знайшла! Вже кілька різних тонерів після нього спробувала, все не те! То зарідкий, то недостатньозволожує , то запах різкий ... Цей доречі пахне дуже ніжно і приємно якимись квітами🫠 Коротше, дівчаткам +25 дуже раджу! І певно скоро знову до нього повернусь .. коли використаю свої невдалі спроби його замінити 🫠
Коментарі (0)