Оліч

La van de - Омолоджуюча сироватка від українського виробника

La van de - Омолоджуюча сироватка від українського виробника

Як я вже розповідала раніше, бренд привабив мене приємним естетичним пакуванням, тим що він родом з Харкова і виробляється в Чугуєві, та хорошими відгуками. Крем мені здався дуже непоганим, я з задоволенням вже закінчую баночку, що ж у нас буде з сироваткою?

Ціна - 900 грн за 30 мл. Досить таки небюджетно.

Пакування - все як і в кремі - красива пляшка з матового скла з дозатором, йде в гарній картонній коробочці. Вигладає стильно за дорого, єдине що трошки "дешевить" - пластиковий м'який ковпачок. А так мені дуже подобається.

Текстура та фініш - майже прозора (трошки з відтінком білого) сироватка, швидко вбирається та залишає по собі невеличку липкість. Шкіра після неї сяюча.

Склад - виглядає коротеньким)) Давайте ближче подивимось що по компонентах:

  1. Aqua (Вода): Основний компонент, розчинник для інших складників.
  2. Glycerin (Гліцерин): Зволожує та забезпечує збереження вологи в шкірі.
  3. Pichia Ferment Lysate Filtrate (Лізат ферментованого фільтрату Pichia): Може допомогти зменшити ознаки старіння, зміцнити та відновити блиск шкіри, щоб надати їй більш молодого вигляду та сяйва. Це досягається шляхом відновлення DEJ, а також допомагає зменшити запалення.
  4. Xanthan Gum (Ксантанова камедь): Забезпечує текстурні властивості та стабілізує формулу.
  5. Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (Амонієвий акрилойлдиметилтаврат/кополімер ВП): Забезпечує стабільність та робить сироватку більш в'язкою.
  6. Methylsulfonylmethane (Метилсульфонілметан): Може використовуватися як протизапальний компонент або для поліпшення стану шкіри.
  7. Potassium Sorbate (Сорбат калію) та Sodium Benzoate (Бензоат натрію): Консерванти для забезпечення тривалого терміну придатності продукту.
  8. Parfum (Аромат): Ароматизатор, може викликати алергічні реакції у деяких людей.
  9. Benzyl Alcohol (Бензиловий спирт), Benzoic Acid (Бензойна кислота), Dehydroacetic Acid (Дегідроацетична кислота): Компоненти, що використовуються в консервантійній системі.

Виходить що основка діюча речовина - рідкий фільтрат ферментації продуктів піхії, що за словами бренду отриманий із високоякісної культури дріжджів який забезпечує шкіру поживними речовинами, вітамінами, амінокислотами та ферментами, стимулює вироблення колагену та підтримує еластичність шкіри.

Мої особисті враження від використання - сироватка комфортна, я відчуваю зволоження від неї, але про ліфтинг чи омолодження нічого сказати не можу, бо я як раз ще ходила на RF-ліфтинг. Але так чи інакше мені все одно не вистачає! 😂 Чи куплю ще раз? Дуже в цьому сумніваюсь, бо як мінімум хочу спробувати ще різні інші продукти, та і у мене були інші схожі за ефектом сироватки.

Всім дякую за увагу 😘

La van de - Омолоджуюча сироватка від українського виробника
La van de - Омолоджуюча сироватка від українського виробника