Гель для душу Marie Fresh від висипань
Хто любить догляд за тілом з кислотами?
Знову пост про гель для душу від українского виробника.
Давно задивлялась на їх продукти для тіла, і нещодавно моя подруга наче щось відчувала, подарувала мені таку красу😇
Відгук буде неоднозначним, так як на жаль моїх очікувань гель не виправдав на всі 100%...
Почнемо з мінусів:
- Дуже рідкий, продуктом користуюсь тиждень і на фото можна побачити скільки вже використано, не економно виходить
- Аромат непоганий, свіжий, але нагадує мені розбавлений засіб для миття посуду🙃
- Хоч я і мало ним користувалась, але можу сказати, що такого очищення, яке зазвичай дають кислоти, я не отримала (я раніше мала набагато дієвіші продукти з кислотами в складі і результат можна було відчути вже з перших використань)
- Ціна, як на мене, завищена для такого розходу ще й з мінімальною дією
Тепер плюси:
- Піниться добре
- Пакування гарне і якісне
- Для тих, хто не любить різких або приторних віддушок
До цього гелю ще йде лосьйон також від висипань, там обʼєм ще менший😟
Але я розумію, що було б логічніше користуватись ними в парі, та, як я писала раніше, в мене був досвід тестування продуктів з кислотами (а саме, сироватка та скраб) і я бачила результат майже одразу, не використовуючи їх з додатковими позиціями з лінійки!
Скоріш за все, концентрація кислот маленька, адже в складі їх можна побачити з середини списку.
Дівчата, якщо користувались, діліться як вам цей продукт🤔
Можливо йому все таки треба більший час використання, або ж дійсно докупити до нього лосьйон, хоча за його обʼєм не хочеться брати його за ту ціну, за яку його продають...
Коментарі (0)