Супер ефект від тонувального шампуню для темного волосся Venita Salon

Супер ефект від тонувального шампуню для темного волосся Venita Salon

Тонувальним шампунем Venita Salon Professional Color Care Dark & Brown Shampoo я користуюсь 1,5 місяця. Я мию голову раз на три доби, промиваючи двічі, першого разу використовуючи невелику кількість шампуню, і з 200 мл в мене витратилось близько половини. Цей шампунь густий, я б навіть сказала в’язкий, тому його зручніше наносити невеликими порціями. В склад цього шампуню входять коричневий, синій та жовтий пігменти й тонувальні екстракти рослин, шампунь має виражений коричневий колір з холодним підтоном і навіть трохи віддає зеленим, але волосся в мене зеленуватим не стало.

Попередній допис про перші враження від шампуню тут: https://club.makeup.com.ua/post/25331/

Зараз я хочу зупинитись на тому, який ефект я отримала від шампуню, тому що, як на мене, він супер! Я маю русяве волосся на рівні темності між 6 та 7, що від природи попелясто-золотисте, а після фарбування воно стабільно віддає рудим, і цей шампунь зробив відросле після фарбування коріння невидимим! Переходу просто не було, я не витримувала шампунь на всій довжині волосся, щоб не пересушити кінці, тільки витримувала пару хвилин при митті шкіри голови й коріння набуло приємного холодного золотавого відтінку і повністю згладився перехід. По-моєму це прекрасний ефект для всіх, хто хоче перестати фарбувати волосся та відростити свій колір або ж зробити проміжки між фарбуваннями довшими. Відтінок, який я отримала, мені дуже сподобався і я б хотіла, щоб все волосся було такого відтінку, а зараз кінці помітно рудуваті.

Що по сивині?

Сивина лишилась зі мною, вона трішки затонована і не так впадає в очі, як якби я з нею взагалі нічого робила, однак до фарбування ефект не дотягнув. Варто взяти до уваги, що моя сивина доволі вперта і повноцінно зафарбовується лише після двох фарбувань поспіль фарбою, тому можливо в інших користувачок ефект тонування сивини буде більш вираженим. Тож сивину я все ж таки сьогодні зафарбувала фарбою Wellaton.

Не обійшлося і без мінусів.

Від цього шампуню в мене наче трохи відлущується шкіра, цікаво, що спершу лусочок було більше, а в міру використання їх стає менше, сподіваюсь, вони пройдуть зовсім, а поки мирюся з цим мінусом (їх дуже мало і думаю їх бачу тільки я), тому що не мати відрослого коріння це круто!

Волосся з цим шампунем блискуче та розсипчасте, можна інколи обійтись і без кондиціонера, коли немає до нього охоти.

Загалом шампунь мені сподобався, я можу радити його шатенкам та русявим дівчатам, які не бояться, коли в шампуні є трішечки сульфатів.

Також в бренду є шампуні й для інших кольорів волосся: чорного, темного, рудого, декілька варіантів шампунів для блондинок і окрема лінійка шампунів, що маскують сивину, для чоловіків.