Yustal

Історія любові та відрази

Історія любові та відрази

З компанією L'Oréal в мене складні відносини: проти власниці самої компанії я нічого не маю, а от компанія Nestlé, яка частково володіє L'Oréal шокує мене своєю безпринципністю та скандалами, пов’язаними з дитячим харчуванням і гибеллю немовлят. Тому я не хочу купувати продукцію L'Oréal, в мене немає блисків Maybelline, а цей бренд також їм належить, і нічого від Garnier, взагалі список брендів, які належать концерну L'Oréal великий:

L’Oréal Paris

Dark & Lovely

Essie

Garnier

Magic Mask

Maybelline New York

Mixa

Niely

NYX Professional Makeup

Stylenanda

Giorgio Armani

Atelier Cologne

Azzaro

Biotherm

Cacharel

Carita

Diesel

Helena Rubinstein

IT Cosmetics

Kiehl’s Since 1851

Lancôme

Maison Margiela Fragrances

Mugler

Prada

Ralph Lauren Fragrances

Shu Uemura

Takami

Urban Decay

Valentino

Viktor&Rolf

Yue Sai

Yves Saint Laurent

CeraVe

Decléor

La Roche-Posay

SkinCeuticals

Vichy

L’Oréal Professionnel Paris

Kérastase

Matrix

Pulp Riot

Pureology

Redken

В цей перелік входить і CeraVe, який L'Oréal свого часу купили. Після того як я дізналась про скандали з Nestlé мені дуже хотілось замінити емульсію для очищення шкіри від CeraVe на щось інше, не дивлячись на те, що вона ідеально мені підходить, тому що це єдине, що в мене є від L'Oréal, однак, я поки купила її знов. Річ у тому, що переочищення шкіри в моєму випадку призводить до закритих комедонів, варто мені вмитись якоюсь пінною умивалкою як привіт прищі. Точних аналогів цій емульсії я не знайшла, найбільш схожа до неї це Superdrug Me+ Hyaluronic & Niacinamide Cleanser. Ця марка не представлена на Makeup, однак продається в одній мережі косметичних магазинів, коштує 174 гривні за 200 мл. Який в неї склад?

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Niacinamide, Phenoxyethanol, Behentrimonium Methosulfate, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Citric Acid, Sodium Lauroyl Lactylate, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ceramide NP, Cholesterol, Ceramide AP, Phytosphingosine, Carbomer, Ceramide EOP.

В принципі, непоганий, хоч і інший, посилений ніацинамідом на відміну від CeraVe, коштує навіть дешевше. Можливо наступного разу я спробую її, щось інше або ж буду вмиватись просто молочком від AA Age Technology Hypoallergenic 2 in 1 Milk. Поки що мініатюра 88 мл (і цей допис) коштувала мені 100 гривень.