Історія любові та відрази
З компанією L'Oréal в мене складні відносини: проти власниці самої компанії я нічого не маю, а от компанія Nestlé, яка частково володіє L'Oréal шокує мене своєю безпринципністю та скандалами, пов’язаними з дитячим харчуванням і гибеллю немовлят. Тому я не хочу купувати продукцію L'Oréal, в мене немає блисків Maybelline, а цей бренд також їм належить, і нічого від Garnier, взагалі список брендів, які належать концерну L'Oréal великий:
L’Oréal Paris
Dark & Lovely
Essie
Garnier
Magic Mask
Maybelline New York
Mixa
Niely
NYX Professional Makeup
Stylenanda
Giorgio Armani
Atelier Cologne
Azzaro
Biotherm
Cacharel
Carita
Diesel
Helena Rubinstein
IT Cosmetics
Kiehl’s Since 1851
Lancôme
Maison Margiela Fragrances
Mugler
Prada
Ralph Lauren Fragrances
Shu Uemura
Takami
Urban Decay
Valentino
Viktor&Rolf
Yue Sai
Yves Saint Laurent
CeraVe
Decléor
La Roche-Posay
SkinCeuticals
Vichy
L’Oréal Professionnel Paris
Kérastase
Matrix
Pulp Riot
Pureology
Redken
В цей перелік входить і CeraVe, який L'Oréal свого часу купили. Після того як я дізналась про скандали з Nestlé мені дуже хотілось замінити емульсію для очищення шкіри від CeraVe на щось інше, не дивлячись на те, що вона ідеально мені підходить, тому що це єдине, що в мене є від L'Oréal, однак, я поки купила її знов. Річ у тому, що переочищення шкіри в моєму випадку призводить до закритих комедонів, варто мені вмитись якоюсь пінною умивалкою як привіт прищі. Точних аналогів цій емульсії я не знайшла, найбільш схожа до неї це Superdrug Me+ Hyaluronic & Niacinamide Cleanser. Ця марка не представлена на Makeup, однак продається в одній мережі косметичних магазинів, коштує 174 гривні за 200 мл. Який в неї склад?
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Niacinamide, Phenoxyethanol, Behentrimonium Methosulfate, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Citric Acid, Sodium Lauroyl Lactylate, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ceramide NP, Cholesterol, Ceramide AP, Phytosphingosine, Carbomer, Ceramide EOP.
В принципі, непоганий, хоч і інший, посилений ніацинамідом на відміну від CeraVe, коштує навіть дешевше. Можливо наступного разу я спробую її, щось інше або ж буду вмиватись просто молочком від AA Age Technology Hypoallergenic 2 in 1 Milk. Поки що мініатюра 88 мл (і цей допис) коштувала мені 100 гривень.
Коментарі (0)