Banochki.inUA

Нарешті я знайшла тонер який замінив мені продукт від Coxir !

Чесно, я шукала довго .. Зараз у мене в запасах ще один тонер і кілька тоніків 🫣

Але ось цей … нарешті! Він замінив мені його!

Це теж корейський досить популярний бренд “It’s Skin” , середній по ціновій категорії.

Дизайн цієї баночки це окремий вид мистецтва😍 Вона така стильна! На даний момент це найгарніший засіб в моєму догляді✨ Дуже якісний важкий пластик, баночку приємно тримати в руках. Відчуття якісного догляду за собою і бажання це робити з такими баночками явно підвищується😌 Ніколи б раніше не подумала що це може бути так важливо поки не спробувала на собі 🙂 Дозатор звичайний , як у більшості тонерів, я такий люблю)

Але найважливіше для мене в цьому тонері, окрім того що це корейська косметика, яка є моєю улюбленою, те що він не водянистої консистенції!

Я якраз такий і шукала і нарешті знайшла🥳 Консистенція у нього така більш щільна, завдяки цьому його зручно наносити , ниже прикріплюю відео з консистенцією:

Він для дівчаток +30, з колагеном та високим вмістом потеїнів що є хорошим засобом проти зморшок. Добре зволожує і наповнює , ущільнює шкіру, прекрасно готує до наступних етапів догляду. Його відчуваєш на обличчі поки розподіляєш, а не як вода. Але також він добре вбирається. Напевне для жирної шкіри тільки його одного було би достатньо наприклад для літнього денного догляду☺️

Є лише один нюанс який мені в ньому не сподобався: трохи різкуватий, якийсь ніби квітковий запах . Ну вже дуже по азіатськи😅 Я у догляді люблю ніжні ледь чутні аромати, або ж їх відсутність.

Але цей нюанс не дуже заважає мені насолоджуватись засобом та бачити його дію, тому якщо шукаєте щось щільніше , дієве і красиве, вам сюди ☺️

P.S. Доречі зараз він по хорошій ціні! Я брала його за 600+ грн 🥲, беріть поки не пізно, точно використаєте😉