Alyona Fedyk

Альтернатива ламінуванню брів

Альтернатива ламінуванню брів

І поки дівчатка, які встигли протестувати новинки від O’BAYS, небезпідставно хвалять олійку-тінт для губ, я все ж акцентую увагу на засобі, який миттєво і на весь день (!) зафіксував мої неслухняні брови.

Так, я шанувальниця ламінування, але навіть ця процедура має свої недоліки. Проходить декілька тижнів, а результат вже не той. Поспішати з повторною процедурою не можна, тому доводиться самостійно приводити брови в порядок, доки прийде день Х. Так, от, я дуже підсіла на гель від Lamel, але з появою новинки від O’BAYS подумала: а чому б і не спробувати?

Одразу до плюсів:

  • бюджентно;
  • надійна фіксація при правильному використанні (про це згодом);
  • абсолютно ніякого білого нальоту;
  • ну дуууже крутий дизайн.

Але… Є і мінуси:

  • не дуже зручна щіточка, хоча ця проблемка вирішується дуже легко – просто візьміть свою;
  • твердувата текстура: щоб набрати оптимальну кількість продукту, потрібно терти, як чарівну лампу Аладіна:)

Як використовувати мило для брів?

Інформація не нова, але, можливо, ви вперше використовуєте мило для брів, і вам потрібна інструкція. Якщо ж ні – пропускайте цей курсив:)

1. Змочіть щіточку та промокніть її серветкою.

2. Наберіть потрібну кількість мила на щіточку безпосередньо з рефілу або лопаткою, перемістивши трішки мила на руку, після чого “потріть” щіточкою, аби засіб рівномірно розподілився по щетинкам.

3. Прочесіть брови спочатку проти росту, а потім вклавши їх так, як бажаєте. Це допоможе більш надійно зафіксувати волоски, оскільки мило “огорне” їх з усіх сторін.

Стійкість засобу справді дуже хороша. До цього я використовувала мило Lash Brow. Непоганий засіб, але іноді підводив. З O’BAYS я поки не побачила траблів:) Стійко переносить тренування і, найважливіше, перевдягання, бо, знаєте, бувають кумедні випадки, коли вузький комір робить твої брови чимось потойбічним))) O’BAYS мене здивував.

За пакування окрема подяка творцям:) Стильно, зручно, компактно. Такий малесенький футляр з висувною кришкою – те, що потрібно. Однозначно найкраще мило з усіх, які я пробувала.

Ну і куди ж без пруфів)

  • Перше фото - до (ламінування вже зійшло).
  • Друге фото - фіксація милом O’BAYS.
  • Третє фото - корекція олівчиком Maybelline New York Brow Ultra Slim 04.

До речі, що теж важливо, поверх мила олівчик малює гарно.