Annet🦄

Викидушки січня

Викидушки січня

Привіт, красунечки! Ось і прийшов час моїх викидушок.

Блиск Extreme Gloss Lip Gloss від Mesauda Milano мені дуже сподобався. Мабуть буду купляти ще, якщо знайду приємний колір. Цей аромат шоколаду просто обожнюю, тому використала просто до останньої крапельки.

Огляд малеч від CeraVe я робила отуть:⤵️

https://club.makeup.com.ua/post/28544/

Але якщо коротко, то мені ці продукти в серденько не попали. Чого не сказати про міцелярку CeraVe - дуже достойний продукт і з задачею своєю справляється на всі 100%. Тут трошки розгорнутіше: https://club.makeup.com.ua/post/26915/

Тільки зараз по фото бачу, що я ефектно загородила цикапластом пробник Paco Rabanne Lady Million Empire. Він важкий, театральний, абсолютно зимовий - допомагає мені пережити похмурі сірі будні. На всю минулу зиму мені вистачило міні-версії у 5 мл. Стійкість ідеальна на мені. Хоча хтось у відгуках писав протилежне, але на одязі тримався до прання.

Безлужний шампунь з pH 4.5 La'dor став суцільним розчаруванням. Даю посилання на попередній допис, може хтось його планував купляти…

https://club.makeup.com.ua/looks/26140/

Гідрофільна олійка від Skin1004 дуже сподобалася і можливо куплятиму її ще, якщо не складеться з гідрофільними бальзамами (а це навряд😊).

https://club.makeup.com.ua/looks/26061/

L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Taurine Shower Gel більше чоловічий, але я так люблю оцей свіжий і бадьорий аромат цитрусових. Ну запах свята - ви ж розумієте. Не втрималась і залюбки користувалася разом з чоловіком.

Зубна паста Opti-Namel від Elmex посіла своє місце у моєму короткому хіт-параді кращих зубних паст всіх часів поруч із Marvis.

Тут робила відгук про неї: https://club.makeup.com.ua/post/27609/

Ну і наостанок про бальзам La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+, який рятував мої сухі ніжки після гоління (хоч він гарно підходить і для сухої шкіри обличчя, і рук). Я ним мастила і руки, і ноги, і навіть спину чоловіку, коли спалила трошки там шкіру не розрахувавши із нанесенням зігрівальної мазі🙈 Так що бальзам і справді дуже помічний і універсальний. Про нього вже майже всі тут робили дописи мені здається - так усім він полюбився!