Alyona Fedyk

Мерехтлива олія-тінт від O’BAYS

Мерехтлива олія-тінт від O’BAYS

Лаконічний дизайн – це безумовно одна з основних переваг бренду O’BAYS. Тут дійсно є лакшері-почерк, тому, власне, на всі ці чорні флакони у чорних коробках важко не задивлятись. Але олія-тінт перевершила навіть все те, що було в попередніх колекціях.

Мерехтлива олія-тінт від O’BAYS

Я можу порівняти його з легендарним чорним блиском Givenchy, та навіть він не був таким ефектним, як ця крихітка від O’BAYS. Ні, справді. Дизайн в рази помпезніший, бо тут візуально масивний флакон і значно кращий аплікатор, який вже порівнювали з Clarins. З Givenchy схожий не лише чорний колір, а й голографічні блискітки. Ось так просто український бренд дає нам бюджетну альтернативу.

Мої враження по основним функціям:

  • Тінтує на 12 балів. Дійсно класний ефект, який дозволяє забути про необхідність наносити щогодини помаду. Можна їсти, пити, цілуватись – загалом нікуди контур не дінеться, а сам відтінок буде сходити поступово і рівномірно. Але найбільша його перевага в тому, що цей засіб, на відміну від інших тінтів, НЕ провалюється в тріщинки та сухі ділянки! Зазвичай в такі моменти колір абсолютно нерівномірний, там, де є пошкодження, відтінок значно темніший. На моє величезне здивування O’BAYS виглядає фантастично в макіяжі.
  • Зволожує ефективно, навіть якщо зважати на те, що це тінт. Я не відчула ніякої сухості, навіть коли промокнула серветкою губи і зняла весь “олійний” шар.
  • Блискітки дуже делікатні. Їх помітно при штучному світлі або на сонечку і одразу після нанесення, і через тривалий час, коли олійка тінтує.

Я дуже хотіла, щоб засіб віддавав на моїх губах ніжно-рожевим, але все-таки ягідний відтінок переважає. Ну нічого, іноді можна і щось яскраве собі дозволити:)

Дівчатка, це дійсно крута бюджетна знахідка, яка точно знадобиться вам для побачень або навіть для тих випадків, коли потрібен тривалий макіяж. Поверх можна нанести будь-який блиск, аби додати трішки сяйва на вже застиглий тінт.

Оу, до речі… Аромат – це казка. Одразу нагадав смачнючий скраб для тіла “Чорниця та смородина” від Botanioteka. Такий натуральний, наче перетерті ягоди з цукром… Це меджік)