Оліч

LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner 413, ще один відгук

LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner 413, ще один відгук

Нещодавно я вже писала про покупку, сьогодні хочу поділитися образом з олівчиком 413, тут він просто нанесений самостійно. Як на мене виглядає цікаво та незвично) Наносити не важко, навіть такому "вмілому" візажисту як я вдалося зробити більш-менш чіткий контур та однорідне покриття без прогавин. Тримався дуже добре всю прогулянку, та мені все ж здається, що через годинки півтори-дві почало з'являтись відчуття стягнутості, він підсушив губи. Тож зверху я просто нанесла ще блиск Kiko, вийшло дуже гарно доречі теж, а ще походивши трошки з блиском, можна потім повністю зняти макіяж з губ просто паперовою серветкою, тож це зручно, коли ви ще не вдома, а ходити з нафарбованими губами вже не хочеться)

Дуже задоволена цим кольором та олівцем в цілому).

А ще сьогодні натрапила на гарний вибір тестерів (не всі, але все-таки немало), докупила собі ще 404 колір, і зробила побільше свотчів для вас (наче ви їх ще не бачили ніде 😅)). Тепер в моєму арсеналі відтінки 404 - пильно-рожевий нюд, 410 - холодний бежевий нюд, 413 - бордово-коричневий 🤎

Як на мене, якщо порівнювати олівці LAMEL з майже ідентичними олівцями від LN Pro, то у LAMEL палітра кольорів набагато цікавіша. Я ще зняла сьогодні такі ж саме свотчі LN Pro, скоро викладу ще їх теж)

LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner 413, ще один відгук