Mila__Mi

Дифузор який полонив моє серце

Я люблю, щоб в моїй оселі був приємний аромат, тому свічі та аромадифузори стають мені у нагоді 👌🏻

Цього разу я обрала дифузор від нашого українського бренду Le Mien. Загалом спершу цей бренд спеціалізувався на автопарфумах для жінок та чоловіків (вони і були першим укр. брендом автопарфумів), пізніше в них з'явилися аромадифузори та ароматичні свічки.

Ну, а тепер давайте трохи розповім про дифузор який я для себе обрала 👇🏻

P.s. І одразу вибачаюся за надпис ніку на відео, це для того, аби мої відео не крали і не розширювалися по фейковим інтернет-магазинах, бо були помічені такі випадки.

Упакування цього дифузора люксове 👌🏻 Виглядає розкішно, як пляшка дорогого вина 😏 Ідеально як для свого будинку так і у якості подарунку близьким чи друзям.

Оформлення лаконічне та стримане. На упакуванні можна побачити Ейфелеву вежу і надписи France. Це все тому, що виробник бренду Le Mien виготовляє свої засоби (а в асортименті у них окрім аромадифузорів є ще автопарфуми та ароматичні свічки) на основі французької сировини, а саме олій.

Сам дифузор виконаний з якісного, щільного матового скла. На ньому є логотип бренду, загалом оформлення виглядає дуже стильно і прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр.

Його об'єм 100 мл. В комплект входить 6 паличок.

Чесно вам кажу, обрати аромат дифузора було дуже важко, адже у бренда асортимент складається з 20 аромадифузорів 😯 І деякі з них були складені по мотивам відомих брендів таких як KIRKE, TOM FORD, BACCARAT та т.п.

І все ж таки я зупинилася на 16-ому номері. Мою увагу привернули три ключових слова:

🍃СВІЖИЙ

🍑ФРУКТОВИЙ

🌸КВІТКОВИЙ

Я власне кажучи і парфуми обираю з цієї категорії.

Іноді мені хочеться обрати щось типу аромату "печеного яблука" 🍎, або "штруделя" 🥮, якесь тістечко, або щось вершкове, карамельне та кавове, але боюся, що мені буде постійно хотітися їсти (є вдома свічі з таким ароматом, вже перевірено) 😅 А головне хотіти їсти солодке, а в мене, хто пам'ятає пунктик - вчасно та повноцінно харчуватися без частих перекусів. Тому не провокую себе, хоча, хто зна, може ще і придбаю собі, тих "смачнющих" дифузорів 😏

ТИП АРОМАТУ: Унісекс
Верхні ноти: Чорна смородина, Апельсин, Лічі
Ноти серця: Персик, М'якуш абрикоса, Півонія
Базові ноти: Ваніль, Білий жасмин, Кокос

Аромат в мене асоціюється з фруктовими деревами в бабусіному саду. Найбільше я в ньому відчуваю соковитий персик та стиглу м'якуш абрикосів, далі потрошку відкриваються ноти екзотичного лічі та травневої рожевої півонії. І все це огорнуте ванільною вуаллю, але не важкою насиченою ваніллю, а дуже легкою, шлейфовою як хустинка летюча по вітру 🌬️ на дівчині в елегантному образі.

Він теплий, в ньому відчувається солодкість літніх фруктів, він повертає у безтурботне дитинство та водночас надихає створювати щось нове.

Він не насичено солодкий, не приторний, від нього не болить голова.

Він добре відчувається у кімнаті, я ставлю там 5 паличок (нагадую, всього в комплекті їх 6 шт). І одна пропитана лежить у ванній кімнаті (ну мало мені там пахучок, мені потрібен повний мікс 😅). Ванна в мене маленька, тож однієї палочки там цілком вистачає. Оскільки дифузори бренду створені на основі олій з французької сировини, то стійкість тут дуже хороша і ноти аромату добре відчуваються в просторі.

Виробник обіцяє стійкість аромату від 1-3 місяців, але я впевнена, що 2 місяці він точно простоїть, можливо навіть і більше 3-х місяців 🤔 Тобто дуже вигідно виходить.

По правді кажучи, я би дуже хотіла собі парфуми з таким ароматом. Ось настільки він мені сподобався, що хочеться відчувати його не тільки у просторі, але я на собі 🤤

У підсумку можу сказати, починаючи з оформлення, закінчуючи ароматом, стійкістю та загалом якістю дифузора я ним дуже задоволена.

А якщо подивитися увесь асортимент, то точно можна підібрати аромат на будь-який смак. Тож однозначно можу рекомендувати 💖

І дякую всім за увагу 😘