Mandarinka

Стислі відгуки на товари-викидушки за січень

Стислі відгуки на товари-викидушки за січень

Не зважаючи на те, що назвала відгук викидушки січня, але тут є і більш давні засоби, які я відклала ще з грудня - буде приємно очистити тепер поличку від всіх цих пустих пляшечок.

Стислі відгуки на товари-викидушки за січень

Шампунь для пошкодженого волосся "Манго і рідкий шовк" - спочатку планувала дуже його хвалити, саме тому придбала велику пляшечку цього шампуня. Але коли спробувала - виявилось, що склад у нього змінився, детально про цей досвід і як правильно обирати шампуні читаючи його склад: https://club.makeup.com.ua/post/29192/ .

Він шампуню з новим складом почала зудіти голова і почалась лупа. Однозначно не рекомендую. Оцінка 2/5 - оскільки можна використовувати я сильний шампунь раз на тиждень.

❌ Бальзам для волос Welcos Forest Story B7 View Miracle - повелась на рекомендацію консультанта в магазині. НЕ можу сказати, що він поганий, але коли почала користуватись наступним бальзам по аналогічній ціні і було з чим порівняти - то зрозуміла, що він значно слабших: гірше розплутує волосся, не дає блиску.

Непоганий, але слабенький: 2/5 - не повторю покупку.

✅ Бальзам для волосся з кератином і протеїнами "Зволожувальний" Scalp - дуже крутий бюджетний бальзам для волосся. Надає волоссю здоровий блиск, легкість в розчісуванні волосся, працює з різними шампунями. Повний відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/23504/

Однозначно рекомендую і вже придбала собі велику банку цього бальзаму: 5/5.

✅ Експрес-кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся Gliss Kur Oil Nutritive Hair Repair - без зайвих слів люблю його. Я не знаю яка вже це банка у мене, але точно не остання! Допомагає розчесати волосся, немає зайвого "пушіння", доволі сильний за свою ціну.

Рекомендую 5/5.

Zara Loves Shopping In London - купляла дуже давно під час розпродажу на сайті Zara, дуже сподобався - насичений, солодкий (люблю такі парфуми), і доволі стійкий.

Верхні ноти: Малина, Вишня та Лічі;

Середні ноти: Жасмін, Фіалка та Фрезія;

Базові ноти: Праліне, Кедр та Пачулі.

Для мене цей парфум був на 4/5.

Avon Attraction - закінчились ці, то не біда, бо у мене вже є новий флакон цього ж парфуму. Він знову таки солодкий, але не такий насичений як попередній. Для мене він став ідеальним не приторним парфумом на кожен день, як в холодну, так і в жарку душну погоду.

Тип аромату: деревинні (попередній також був такий, мені здається я знайшла свою категорію парфумів), квіткові, мускусні.

Початкова нота: Груша, Ожина, Рожевий перець
Нота серця: Жасмин, Мускус, Чорна орхідея
Кінцева нота: Амбра, Лабданум, Мадагаскарська ваніль, Праліне.

Рекомендую і 5/5.

Туш для вій Voluminous Extra-Volume Collagen L'Oreal - 680 відтіннок вугільно-чорний: дуже подобалась ця туш - мені її прислали з Канади в подарунок, і у нас на сайтах я її таки не бачила. Дуже крута штучка - водостійка, подовжує вії дуже гарно, класна щіточка, і загалом додає густини візуально.

Рекомендую і 5/5.

Бальзам для губ від Simply Care - прибала в аптеці, як спонтанна покупка, базова якісна помадка на кожен день. Не має яскравого аромату, чудово захищала губи взимку, не викликаючи шелушінь.

Рекомендую і 5/5.