Свідома клієнтка

Місія неможлива: позбутись рудого відтінку на темному волоссі

Місія неможлива: позбутись рудого відтінку на темному волоссі

Волосся я фарбую півтора року, від природи я маю попелястий відтінок волосся і він мені подобається, я пробувала фарбувати фарбами натурального ряду 6.0 та попелястого ряду 6.1 та 6.11. Попелястість дуже швидко вимивається з волосся та воно набуває рудого відтінку, що особливо помітний на сонці. Я запитувала свого перукаря, який фіолетовий засіб вона порадить для домашнього використання, щоб нейтралізувати рудий підтон, майстер сказала, що не знайшла поки тямущого засобу, щоб його радити, і що рудий відтінок нейтралізується синім, а жовтий фіолетовим. Так розпочались мої пошуки синього засобу, хоча і є маски та бальзами проти помаранчевого відтінку вони розроблені для освітленого волосся і на темному не працюють і спершу я нічого не знайшла такого, що мені хотілось би спробувати, поки не натрапила нещодавно на тонувальнумаскудля волосся Glori's Color Of Beauty Hair Mask. Який в них красивий синій! Фото дівчат в коментарях такі прекрасні, що мені на декілька хвилин захотілось і собі пофарбувати волосся в синій.

Тонувальна маска об’ємом 200 мл має широку палітру кольорів як натуральних, так і екстремальних, серед яких жовтий, синій, помаранчевий, фіолетовий, платиновий та рожевий. Натуральний ряд включає в себе срібний блонд, каштан, чорний, червоний, мідний та перлинно-рожевий. Фото тестових пасом волосся у різних кольорах додала у перший коментар.

Я вагалась, яку ж мені маску взяти для нейтралізації рудого відтінку на русявому волоссі і зв’язалась з виробником у соціальній мережі. Розпитавши мене про бажаний результат та запросивши фото волосся, мені порадили зупинити свій вибір на платиновому відтінку Angel Face, тому що синій відтінок не був розроблений для нейтралізації, а був розроблений для екстремального фарбування і навіть в сильно розбавленому вигляді міг дати занадто інтенсивний результат, а простіше кажучи в мене швидше за все було б безпосередньо синє волосся. Отже, я придбала платиновий відтінок.

Тонер знаходиться у фіолетовому флаконі з дозатором. На ньому була картонна етикетка, всередині якої інструкція з використання, цитую:

Використовуйте одноразові рукавички.

На освітлене, вимите шампунем та просушене рушником волосся нанести невелику кількість маски, рівномірно розподілити засіб по довжині волосся, можна прочесати гребенем. Залишити на 15-30 хвилин залежно від того наскільки насичений колір ви хочете отримати. Змити теплою водою без шампуню. М’яка формула маски відновлює волосся та наповнює їх блиском та насиченим кольором. 2 тижні в модному кольорі.

Місія неможлива: позбутись рудого відтінку на темному волоссі
Місія неможлива: позбутись рудого відтінку на темному волоссі
Місія неможлива: позбутись рудого відтінку на темному волоссі
Місія неможлива: позбутись рудого відтінку на темному волоссі
Місія неможлива: позбутись рудого відтінку на темному волоссі

Дозатор потрібно прокрутити, щоб він вискочив. Колір маски виявився приємним сіро-синім середньої темності, він виглядав темніше мого волосся на самому волоссі, маска доволі рідка, але не тече, користуватись нею дуже зручно, дозатор видає невелику кількість, я натискала по декілька разів, перш ніж розподіляти по волоссю. Я витримала маску на волоссі 30 хвилин. Спершу я трохи відчувала тепло, тому що маска містить етаноламін. Волосся не випало та не поламалось.

Додаю фото до та після, на фото до частина волосся в тіні, а частина на сонці і добре видно, що рудий відтінок видимий на сонці більше.

Я не бачу суттєвої різниці, а ви? Навіть шкода, що тонер не спрацював на моєму волоссі, він дуже зручний у використанні та не пошкодив волосся, воно блискуче, розсипчасте та має доглянутий вигляд, він сподобався мені більше ніж тонувальна маска «Горобина», а по ціні виходить дешевше, я б залюбки користувалась таким продуктом на постійній основі. Зато шкіра моєї голови набула легкого синього відтінку :) і після цього миття голови не було звичного прикореневого об'єму. Втім, я думаю, що це хороший засіб для тих, хто хоче позбутись жовтого відтінку на світлому волоссі. Для мого ж волосся, мабуть, підійшов би відтінок Каштан, однак він в цій лінійці теплий, а я не зацікавлена у тонуванні в теплі кольори. Шкода, що в них немає холодних темних відтінків, багато дівчат належать до холодних кольоротипів і такий продукт нам би не завадив. Тож, мої пошуки тонувального засобу продовжаться, тепер я хочу спробувати темні холодні відтінки. Якщо можети порадити такі засоби, буду вдячна.

Дякую, що прочитали 🌹