Швець Карина🤍

Mermade Endless Vacation

Mermade Endless Vacation

Уявіть собі: літо, відпустка десь в Турції, ви лежите на зручному шезлонгу, сонечко ніжно цілує ніжки, а полунично-манговий коктейль охолоджує цю спекотну мить… ось такий візуал цього аромату)

Mermade Endless Vacation

Взагалі тверді парфуми - це не зовсім мій формат, мені вони не зручні у використанні.

Але, звичайно ж, було цікаво познайомитись з цим ароматом.

Що маємо по піраміді?

Початкова нота: полуниця та манго

Ноти серця: мигдаль, молоко

Базові ноти: бузок, ваніль

Аромат солодкий і однозначно літній, він має на старті багато полуниці, і цей передоз створює мені ностальгію за доглядовими засобами «Маленька фея», якщо памʼятаєте такі.

Солодкий, легкий, фруктовий, «дитячий» аромат.

Манго я чую не так явно, воно більш приховане і тихе тут. Молочна нотка в поєднанні з фруктами і дає те відчуття збитого вершкового коктейлю на пляжі.

Я такі пила в дитинстві на узбережжі Генічеська💔

Через пару годин лишається тонкий ванільний аромат на запʼястях, тут вже немає жодного натяку на фрукти чи лактонні ноти.

Стік насичений олійками, такими як солодкого мигдалю, бджолиний віск, авокадо, каріте, вітамін Е.

За текстурою парфум не сильно жирний, він не лишає після себе якихось неприємних відчуттів на шкірі. Консистенція доволі вершкова.

Щодо шимеру - я не бачу прям явних блискіток. Впевнена, що на пляжі, якщо гарненько намазати ключиці і вийти на сонечко, то можна буде побачити це сяйво.

Загалом аромат здався мені приємним, я би справді взяла такий стік у відпустку, коли в жару всі аромати душать, але хочеться пахнути приємно навіть на пляжі, то це якраз гарний варіант в такій ситуації.

Але поки відпустка нам не світить, я просто наношу цей парфумчик вдома, після душу. Стійкість доволі пристойна, пару годин він точно буде з вами, звичайно близько до шкіри.

Є ще аромат Brazilian Kiss в цій лінійці - мені здається, що він буде більш цікавим і глибоким, ніж Endless Vacation. Поєднання карамелі, ванілі та кокосу - це вже більш густіша і красивіша композиція для мене.

Дякую за увагу 🫶🏻