#Ihaveno
Приєднуюсь до флешмобу чого в мене немає
Також хочу долучитися до флешмобу Darina🦉 з речами, яких в мене нема в користуванні. Отже, в мене немає:
- Керлера. Точніше він в мене був, але мої прямі вії, деякі з них ще дивляться вниз, ця машина для тортур не бере. Краще піти й зробити ламінування.
- Мультитаскера. Також був, але Unico стало для мене розчаруванням. Літом у квартирі з сонячною стороною він застигнув. Я його роздовбувала всім, чим могла (навіть додавала вже дюралайн), але одного дня мене зустріла така картина (фото прикріплене нижче). Що саме це я не знаю, але баночка полетіла в смітник. Інша пішла подрузі, але вона сказала, що й ту банку спіткала та сама доля. Хочете декоративний мультитаскер, обирайте будь-яку кремову помаду.
- Твердого шампуня. Теж в підлітковому віці пробувала, мені сподобалось. Рекомендую для знайомства Lush.
- Лаку гелю, глини та павутинки для волосся Нема просто потреби.
- Антицелюлітних кремів, скрабів тощо. Це все чистий маркетинг. Те, що магазини показують за "целюліт" це вторинна статева ознака. І повірте мені, як колишній "фітоняшці", той самий "целюліт" є майже у всіх жінок.
- Стайлера. Також не бачу в цьому сенсу.
- Масажера гуа ша. У мене є різні масажери, тільки гуа ша нема 😂, якими я не користуюсь. Деякі я навіть не сама купувала. Якщо хочете, подарую.
- Накладних вій. Хочу купити, бо для деяких образів не вистачає. Але боюся алергії на клей.
- Кольорових підводок. Сюди ж можна віднести аква-лайнери. Хочу купити, і, схоже, куплю. Шукаю підводку кольору бургунді. Якщо знаєте де знайти, то буду вдячна.
- Масляних парфумів. Хочу спробувати, але ніяк не можу виловити ті, що хочу спробувати.
- Перук. Ще одна штука, яку я хочу. Але ніяк не рішуся.
Ось і все, такий невеличкий список вийшов, бо в мене є майже все, про що пишуть дівчатка. Так, тканинні маски, патчі... бо мені це подобається, але, звичайно, можна жити без цього всього)
Дякую за увагу! ❤️
Всім гарного та тихого дня, вечора та ночі! ❤️
Коментарі (0)