Пришелець Ольга

#Ihaveno

#Ihaveno

Також хочу долучитися до флешмобу Дарина🦉 з речами, яких в мене нема в користуванні. Отже, в мене немає:

  1. Керлера. Точніше він в мене був, але мої прямі вії, деякі з них ще дивляться вниз, ця машина для тортур не бере. Краще піти й зробити ламінування.
  2. Мультитаскера. Також був, але Unico стало для мене розчаруванням. Літом у квартирі з сонячною стороною він застигнув. Я його роздовбувала всім, чим могла (навіть додавала вже дюралайн), але одного дня мене зустріла така картина (фото прикріплене нижче). Що саме це я не знаю, але баночка полетіла в смітник. Інша пішла подрузі, але вона сказала, що й ту банку спіткала та сама доля. Хочете декоративний мультитаскер, обирайте будь-яку кремову помаду.
  3. Твердого шампуня. Теж в підлітковому віці пробувала, мені сподобалось. Рекомендую для знайомства Lush.
  4. Лаку гелю, глини та павутинки для волосся Нема просто потреби.
  5. Антицелюлітних кремів, скрабів тощо. Це все чистий маркетинг. Те, що магазини показують за "целюліт" це вторинна статева ознака. І повірте мені, як колишній "фітоняшці", той самий "целюліт" є майже у всіх жінок.
  6. Стайлера. Також не бачу в цьому сенсу.
  7. Масажера гуа ша. У мене є різні масажери, тільки гуа ша нема 😂, якими я не користуюсь. Деякі я навіть не сама купувала. Якщо хочете, подарую.
  8. Накладних вій. Хочу купити, бо для деяких образів не вистачає. Але боюся алергії на клей.
  9. Кольорових підводок. Сюди ж можна віднести аква-лайнери. Хочу купити, і, схоже, куплю. Шукаю підводку кольору бургунді. Якщо знаєте де знайти, то буду вдячна.
  10. Масляних парфумів. Хочу спробувати, але ніяк не можу виловити ті, що хочу спробувати.
  11. Перук. Ще одна штука, яку я хочу. Але ніяк не рішуся.

Ось і все, такий невеличкий список вийшов, бо в мене є майже все, про що пишуть дівчатка. Так, тканинні маски, патчі... бо мені це подобається, але, звичайно, можна жити без цього всього)

Дякую за увагу! ❤️

Всім гарного та тихого дня, вечора та ночі! ❤️

#Ihaveno