Mila__Mi

Сироватка з віт. С, яка дійсно працює

Сироватка з віт. С, яка дійсно працює

Бренд Jole - це наш український бренд, який позиціонує себе, як професійний домашній догляд з активними компонентами.

Засобами з чистим віт. С я не користувалася приблизно рік, найбільший відсоток віт. С який я пробувала, був 5%. І оскільки вже не мало часу пройшло з останнього використання цього компоненту, я вирішила, що розпочати саме 2% віт. С для моєї шкіри буде якраз:

🔸оскільки це новий для мене бренд

🔸і активи навіть в маленькій концентрації тут дієві (це вже я зрозуміла під час використання ) 👍🏻

Але в бренда також є віт. С 5% (гель-кремова текстура) сироватка та 10% порошковий віт. С

На початку, сироватка була запакована у захисну вакуумну плівку. Тобто, це дає гарантію, мені як покупцю, що цією сироваткою до мене ніхто не міг скористатися. Це приємно радує, адже це все ж таки засіб для обличчя.

Далі, що також є + сироватка знаходиться у скляній пляшці, з напівтемного скла, завдяки чому засіб буде краще зберігатися і буде захищений від потрапляння прямих сонячних променів. Але все одно краще не зберігати подібні засоби на підвіконні.

Ще один + вона має помпу дозатор, завдяки чому засіб з віт. С не буде швидко окислюватися, як би це було з пляшкою формату дозуюча піпетка, через постійне потрапляння повітря у пляшку.

Висновок: формат цієї пляшки гарантує довше зберігання даної сироватки 👏🏻

Склад невеликий, але цікавий та дуже гарний. З таких основних та активних компонентів, можу виділити:

Алое Вера: чинить загоювальну, бактерицидну, тонізуючу та пом'якшуючу дію, прискорює процеси регенерації.
Аскорбілглюкозид: похідне L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С. Антиоксидант, захищає шкіру від сонячних променів, нейтралізуючи вільні радикали, стимулює синтез колагену, зміцнює структуру шкіри, підвищуючи їх еластичність; усуває гіперпігментацію, освітлює шкіру і вирівнює тон.
Пантенол (провітамін В5): загоює, зволожує розгладжує, застосовується у сонцезахисних засобах.
Гіалуронат натрію: глибоко зволожує та утримує вологу у шкірі, тонізує, робить шкіру більш м'якою та гладкою
Ферулова кислота: нейтралізує пошкодження вільних радикалів від забруднення, ультрафіолетового випромінювання; зменшує зморшки та вирівнює тон, має протизапальну дію та зменшує сліди від пост-акне, захищає шкіру.
Вітамін Е (токоферол): антиоксидант, зволожує, пом'якшує, зменшує окислення інших компонентів, знижує інтенсивність утворення зморшок.
Алантоїн: зволожує, пом'якшує, знімає запалення та загоює.
Гліцерин:
зволожує, підтримує здоровою структуру епідермісу, діє як антисептик.

Аромат яскравий, нагадує аскорбінку 🍊 Після закриття кремом на шкірі не відчувається.

Консистенція гелева, доволі густенька, напівпрозора з жовтим відтінком. Розподіляється дуже легко, поглинається за декілька секунд, липкості взагалі не залишає.

Дозування. Перші 3 рази використання, дозатор "плювався", мабуть йому потрібен був час розробитися. На четвертий день він вже нормально дозувався.

Користувалася я сироваткою майже 3 тижні, переважно в ранковій рутині.

Мені особисто вистачало 2-3 натиски для повного розподілення по шкірі обличчя (ось таку порцію як на відео помножити на 2-3).

🔸Зміни після використання я помітила вже на 3-4 день - почали зменшуватися запалення, сироватка їх потрошку підсушувала.

В кінці першого тижня дрібні запалення зовсім зникли, а більш крупні помітно поменшали.

🔸Коли почався другий тиждень використання сироватки я стала помічати, що шкіра стала світліша, вирівнявся тон та зменшилася тьмяність (яку я дуже хотіла прибрати як власне і запалення) та зменшилося виділення себуму

І вже ближче по закінченню 2-го тижня використання я помітила освітлення шкіри і слідів пост-акне, сяяння шкіри та по відчуттям наче шкіра оновилася (знявся ороговілий шар, відлущився).

🍋Залишила вам фото як за цей період були помітні зміни. Я прям дуже задоволена, як сироватка спрацювала, причому дуже м'яко, без печіння та інших дискомфорті в під час використання.

Але, хочу зауважити, що все працює в комплексі. Додатково я використовувала пінку з саліциловою кислотою, яка діє на зменшення запалень та ламелярну маску від Jole, яка ладна заспокоювати подразнення і зменшувати запалення. Про ці засоби я обов'язково розкажу, трошки пізніше.

Але от окрема дія сироватки прям дуже помітна, я давненько не бачила свою шкіру такою освітленою з рівним тоном та без тьмяності.

Тому, це моя однозначна рекомендація 🥰