Мій топ.
Скоро разом з вами у відео форматі я зберу свою косметичку, а сьогодні поділюсь топом продуктів,які мене не відпускають 😍
Ви знаєте мою любов до українських брендів,хоч я і тестую різне,маю різне. Та постійно повертаюсь до нашого,рідного. Я справді першою почала ділитись саме українською продукцією (і це ще тому,що клуб був маленький і я долучилась на самому початку)
А на сьогодні все має ось такий вигляд
Почнемо?
Face care
Тут 3 продукти, які мені запали в душу. І так, два з них-українські
- Mermade. Їх топова ензимна маска,справді дає гарне очищення,обличчя виблискує після неї як натертий бокальчик)
- Міцелярна пінка від Lapush. У мене була ще пінка для вмивання,але вона закінчилась швидше ніж ця. Теж мені подобалась,та я все ж по гелям. Очищує гарно,добре змиває макіяж,мені подобається,повторюватиму
- Той самий лосьйон Needly,який я вам показую в кожному відео 😂 Просто коли так дуже хотіла,хочеться постійно ділитись. Я користуюсь ним як базою під макіяж,хоча тон я не використовую. Чому? Бо він дає гарне сяйво,немов флюїд. Ну і водночас робить мою шкіру гарною і позбавляє висипань. Про нього я ще окремо напишу розгорнуто
Hair care
Не повірите, але і тут топ 3,та знов 2 з яких 🇺🇦
- Скраб,пілінг. Називайте як хочете цього рятівника Cp-1. Бо ментол дуже добре освіжає,поколює і взагалі сам скраб допомагає ретельніше очищувати шкіру голови. Буду купувати ще
- Безсульфатний шампунь Scalp. Знову тягну на себе ковдру,але я першою знайомила з цим брендом. Випадково натрапивши я отримала круті продукти. Я мала і глибоко очищуючий шампунь,і маску,і крем,і ось цей безсульфатний шампунь. І він краще,що у мене було. Хоч я і шукаю постійно різні шампуні,маски. Та він справді топ
- Спрей мільйон в 1 від About. Ну люблю я його і бачу ефект. Він і як термозахист і блиск дає,і мʼяке волосся з ним
І буду вдячна,якщо порадите гарні маски для волосся♥️
Makeup
Найбільший топ-це декоративка)
Тонального я поки не маю, ще не обрала свій,та хочу повернутись до BB від Maybelline. Я його обожнювала зі школи до 2019 року. Він мене так і манить)
- Консилер від seventeen. Малютка,яка мені дісталась і покорила моє серце. Ви бачите його ледь не в кожному моєму відео,бо реально дуже полюбила
- Туш для брів Rimmel. Я не очікувала нічого,а отримала дууууууже стійкий продукт. У мене густі брови і просто закріплюючий ефект з легким відтінком-це мастхев. Чесно,важко змити навіть міцеляркою,не те,що водою
- Контур стік від bell. Я не просто так його хвалю. Він дуже бюджетний,гарний колір і зручність. Легко тушується,я і як тіні використовую
- Румʼяна Pastel. Кремові,персикові дуже гарні і я дуже тішусь,що маю їх. Такої свіжості одразу дають одразу
- Олівчик kajal Lamel для очей саме у відтінку Мокко. Він щоразу різний. То бордо,то коричневий,то фіолетовий. Ну дуже гарний і не звичний. Стійкий та легко тушується
- Туш L’oreal, ну реально неймовірні вії робить. Але ціна кусюча зараз,як для Лореаль) Та спробувати варто,бо мені вистачає одного шару щоб вії розкрились видовжились
- Олівчик для губ pastel. Він універсальний, я його використовую під все і як самостійний продукт
- Плампер Maybelline. Він нещодавно зʼявився у нас,але вже навів шуму. У мене найкрасивіший (для мене) тон, 04. Справді ефект гарний,я обожнюю плампери,мені він до душі
- Maybelline vinyl. Саме 10 відтінок запав у душу,хоч я маю їх 4, та тільки 10 використовую часто. Зазвичай наношу лиш в серединку або тушую пальчиком.
- І звичайно ж,улюблена новинка українського бренду O’bays. Заздрю тим,хто отримає її скоро на тестування,бо її вже важко придбати) Це олія-тінт. Чесно,коли я йду кудись надовго,на вуста тільки її. Бо точно ніхто не втече з моїх губ і я матиму гарний вигляд
Міні бонус у вигляді резинок🥰
Просто сподобались кольори і те,що вони не перетискають волосся
Ось такий у мене топ,зізнавайтесь,що маєте в своєму арсеналі?🥰
Обіймаю 💌
Коментарі (0)