Talika Bio Enzymes Hydration Mask | Зволожувальна маска для обличчя
💧Останній продукт з набору Talika Hydration Intense Fase & Eye Kit. Що із 3 засобів сподобалося найбільше?
Нагадую, що ця маска була у наборі, який я отримала у подарунок від Makeup 🫶🏻
Попередні огляди засобів із набору:
1. Біоферментні зволожувальні патчі для контуру очей 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/26920/
2. Супер-весела бульбашкова маска, яка не залишить без позитивного настрою 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/26601/
Зволожувальну маску давно хотіла спробувати, а особливо після допису SKOMSKA, яка заінтригувала крутезним ефектом і гарними враженнями після використання.
Нарешті я дійшла до цієї масочки 🤗
Пакування у маски звичне для тканинних, нічого нового.
Виробник: Франція
Об‘єм 20 грам.
Ціна станом на сьогодні становить 330 грн.
Відкривний надріз у пачці гарний і вона легко завдяки цьому відкривається.
Отож відірвавши верх пакету я побачила величеееезну кількість сироватки-есенції: густої, кремової, молочного кольору.
Аромат у маски інтенсивний, косметичний.
Сама маска по товщині здивувала, адже ще через пакет відчувалася як штуки 3 😅
Маска щедро захована у захисні плівки з обох боків.
Тому «відходів» дуже багато 😅 Адже сама маска дуже тоненька
Маска виготовлена з біоцелюлози, а за відчуттями схоже на гідрогелеву основу. Дуже тоненька і невагома. Виглядає і відчувається як "друга шкіра".
Лекало мені підійшло непогано, трішки забагато було основи для носу, але це не проблема, я її підгорнула. Навколо рота теж не зовсім ідеально сіла. Однак загалом має непогано виконані анатомічні вирізи
Активні компоненти ☺️
Як я уже зазначила, маска виготовлена на основі чистої біоцелюлози і має високий вміст активних інгредієнтів:
🌱 сахарид ізомерат - суміш вуглеводів, що мають здатність утримувати воду в епідермісі, емолент;
🌱 екстракт квітки Арніки має протизапальні та заспокійливі властивості;
🌱 екстракт кореня Жовтої Гентфані має протизапальні та антисептичні властивості;
🌱 екстракт Ахіллеї Мільфоліум має антиоксиданті та заспокійливі властивості;
🌱 екстракт Артемізії має протизапальні властивості;
🌱 натрію гіалуронат - сіль гіалуроновоі кислоти, яка зволожує та підтримує вологу в шкірі.
Прямо чудовий склад для моєї чутливої шкіри із поодинокими запаленнями☺️
Враження від використання 🧖♀️
Маску я нанесла на 25 хв.
*за рекомендаціями виробника слід витримувати 15-30 хв
Максимально приємні відчуття від маски: прохолода, розслаблення, зволоження.
Жодного дискомфорту: ні печіння, ні свербежу, ні поколювання.
Для мене нанесення і витримка цієї маски стала суцільним задоволенням. Вона значно приємніша, ніж звичайна тканинна. А саме з такою маю досвід вперше.
Після зняття маски шкіра глибоко зволожена, приємна на дотик, природньо сяє.
Залишки есенції прибираю ватним диском, змоченим у тонері. Не люблю залишки сироваток/есенцій після масок, так як вони викликають у мене нові висипання.
Особисто я залишилася приємно враженою після використання зволожуючої маски Talika.
Вона - крутий варіант для екстреного і швидкого зволоження шкіри обличчя. Також зручно брати будь-куди із собою ☺️
Однак не стану її повторювати через високу вартість. Бо для менеце щось із розряду "розкіш, помножена на вічність" 😂
Незважаючи на це, Talika запала мені у серце і найбільш вподобаним мною продуктом з набору стала саме ЦЯ зволожуюча МАСКА, про яку йдеться у даному дописі.
За відчуттями вона найкомфортніша з усіх, що мене були. Зволоження після неї відчуваю протягом доби 💧 З цього можна зробити висновки, що дія маски дуже потужна!)
🤭а ще, мені здається, що навіть по фото видно скільки задоволення я отримала від використання цього продукту)
Коментарі (0)