Тінт для губ "Потаємний колі р"
Girlwood
Всім привіт!
На знайомство з брендом Girlwood, мене надихнула наша красуня Vikulyk, дуже сподобались мені її дописи стосовно багатьох засобів цього дівочого бренду.
Тінт для губ "Потаємний колір"
Зовнішній вигляд
Дуже гарний та сучасний дизайн. Персико-рожево-кораловий матовий флакон, з логотипом бренду. Дуже приємний на дотик. Кришечка міцно закручивається. Об'єм 5 мл.
Має зручний аплікатор, який гарно профарбовує губи.
Аромат та текстура
Аромат солодкого шоколадного тістечка з карамеллю. Дуже довго залишається на шкірі.
Текстура - доволі густа, але гарно розподіляється по губах.
Склад
Aqua, Isononyl, Isononanoate, Tridecyl, Trimellitate, Polyglycerin-10, Polyisobutene, Glycerin, Dimethicone Crosspolymer, Peg-20 Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Xanthan Gum, Ci 16255, Ci 191 mer, Phenoxyethanol, Polyacrylic Acid, Ci 42090, Aroma, Propylene Glycol, Sodium Benzoate.
В мене відтінок 01, він ягідно-коричневий, але має щось червоне. Мені нагадує стиглий агруз.
Мої враження від застосування
Скажу чесно, що коли відкрила тінт, я розчарувалась, бо відтінок здавався таким темним та насиченим. Але від розчарування до кохання 1.....2....3.....
Вже при нанесенні, було зрозуміло, що він не такий темний. А після поцілунка з серветкою, в цей засіб я вже закохалася.
Переваги для мене:
- дуже зручне та гарне пакування (його хочется постійно тримати в руках);
- відчуття зволоженності протягом всього дня;
- текстура засоба дозваляє гратися з насиченністю кольру;
- тривалість протягом дня, а точніше поки не змиєшь;
- чарівний солодкий аромат.
Дуже задоволена цим засобом, до речі це мій перший тінт (не сміятися з мене)😂!!!
Дякую💋
Коментарі (0)