Свідома клієнтка

Шимер для губ за 19 гривень

Шимер для губ за 19 гривень

Бальзам-олію для губ "Виноград і гранат" Jovial Luxe Lip Butter я замовила за 19 гривень. Бальзам у пластиковому футлярі без додаткового захисного покриття. Користуватись ним можна 12 місяців після відкриття. На MAKEUP вказано неповний склад, наводжу повний:

Парафінова олія, парафін, гліцерил пальмітат/стеарат, бджолиний віск, стеаринова кислота, полібутен, мікрокристалічний віск, вазелін, ізопропілміристат, віддушка, токоферил ацетат, феноксиетанол, метилпарабен, етилпарабен, пропілпарабен, лімонен, бензилбензоат, саліцилат бензилу, ліналоол, цитраль, може містити барвники.

Як на мене, в складі нічого страшного, але й не те щоб він був сильно доглядовим. Склад нагадує мені склад олівців для губ.

Бальзам приємно пахне солодким льодяником, він рожевий, на губах цей відтінок ледь помітний, бальзам надає губам блиску, не глянцевого, а шимерного, таких блискіток, щоб їх можна було побачити неозброєним оком в ньому немає, вони надзвичайно дрібні. Я придбала цей бальзам, щоб малювати по ньому олівцями, олівці, нанесені по свіжому бальзаму, малюють ледь-ледь. Мені складно оцінити його стійкість, з’їдаю і поновлюю. Зволожує і шкоди не робить.

Моїм фаворитом в догляді за губами все ж лишається бальзам від Sierra Bees, органічний без запаху, який я лишила собі для використання на ніч. На фото бальзам від Jovial виглядає значно більшим, хоча об’єм у них майже однаковий: Jovial 4,5 грами, Sierra Bees 4,25 грама. Покладатись в питанні догляду виключно на бальзам від Jovial я не ризикну, не дивлячись на те, щоб він робить губи красивими на вигляд і шимер приховує дрібні недоліки, його косметичний ефект красивий, а доглядовий недостатній.

Шимер для губ за 19 гривень