Свідома клієнтка

Крем з соком алое Feel Free

Крем з соком алое Feel Free

Крем для обличчя денний Feel Free Classic Line Moisturizing Day Cream я придбала за 275 гривень. Я обрала цей крем, тому що сік алое позитивно впливає на мою куперозну сіточку, а в ньому сік алое знаходиться на другому місці у складі після води, тобто його концентрація висока. Крем у тубусі 50 мл з дерев’яною кришечкою, дерев’яна вона тільки зверху, всередині пластик, виробник заграє з екологічними бажаннями покупців. Тубус приємний на дотик і виглядає так наче його розпирає від крему :) Мене порадувало, що виробник у своїх прагненнях подбати про екологію не перейшов межу психологічного комфорту споживача і носик крему був додатково захищений фольгою. На душі завжди стає спокійно, коли бачиш, що ніхто не користувався продуктом до тебе. Кремом можна користуватись 12 місяців після відкриття. На коробці є вся необхідна інформація, цікаво, що інформація про імпортера в Україну надрукована безпосередньо на коробці, а не на приклеєній наліпці, зазначена кінцева дата споживання, термін придатності крему від дати виготовлення 36 місяців. Крем виготовлено в Іспанії, перевірка штрихкоду підтвердила оригінальність товару.

Окрім соку алое в кремі є й інші корисні речовини: оливкова олія, олії авокадо, аргани, граната, зволожувачі, екстракти календули, яблука та ромашки. В кремі немає шкідливих речовин, однак є ароматизатор. Крем пахне травами й чимось солодким, запах швидко вивітрюється.

Мені дуже сподобалось, що носик крему має малий отвір і крем легко дозувати. За потреби можна набрати зовсім маленьку порцію. Він відчувається жирним під пальцями, однак при нанесенні крем дуже легкий, спершу після нанесення я відчувала стягнутість, потім крем всідається і починає зволожувати. Якщо ви не любите відчувати крем на шкірі, він може вам сподобатись, оскільки крем не відчутний взагалі, він лишає тоненьку плівку, яку можна відчути на дотик, проте немає відчуття, що щось є на обличчі, коли його не чіпаєш. У відгуках на цей крем зазначали, що він матує, я такого ефекту не помітила, можливо, тому що моя шкіра комбінована і особливо немає що матувати, однак і зволоження не сильне. Після використання цього крему на ніч я побачила лущення, які крем не прибрав, ніс був жирним, а щоки сухими (мені траплялись креми, які вирівнювали цей момент). Пори з ним виглядали на ранок дуже гарно, наче тільки після вмивання, я обожнюю такий ефект від кремів. Тональний крем тримається на ньому теж добре, не пливе, однак, оскільки крем не прибирає лущення швидко під тональним кремом їх теж видно. Без тонального крему у мене від нього збираються крапельки вологи на носі, це вже третій крем з таким ефектом, мабуть, моя шкіра добре зволожена. Крем не конфліктує з моєю сироваткою з ретинолом. Все ж таки, цей крем швидше можна назвати регенераційним ніж зволожувальним, оскільки він дає слабке зволоження і не підійде для зневодненої шкіри, натомість крем має високий вміст соку алое, який в свою чергу має доведені властивості при загоєннях ран та опіків. Сік алое також містить протизапальні та антибактеріальні речовини. Можливо, він краще підійшов би мені на ніч на літо. Крем відчувається як такий, що добре підходить і для жирної шкірі. Оскільки крем легко дозується та гарно розподіляється, я сподіваюсь, що його вистачить надовго, і що крем відновить шкіру і лущення по мірі використання пройдуть. Кришка та тюбик навколо отвору лишаються чистими при використанні, загалом упаковка та відчуття говорять про якість.

Мені хотілось, щоб сталось диво і купероз з цим кремом розсмоктався за ніч, але дива не сталось, втім, сік алое у кремі зменшує проявленість капілярів і тому я продовжу намагатись позбутись куперозу народними методами, я так кажу, оскільки ніяких офіційних даних щодо ефективності соку алое при куперозі я не зустрічала, а ефект бачу безпосередньо в себе на обличчі.

Доповнюю відгук 14 лютого:

Лущення крем прибрав за пару днів, я звикла до відчуття легкості на обличчі і тепер в цьому кремі мені подобається все, гадаю, я придбаю його ще не раз.

Крем з соком алое Feel Free
Крем з соком алое Feel Free
Крем з соком алое Feel Free
Крем з соком алое Feel Free
Крем з соком алое Feel Free
Крем з соком алое Feel Free