Дарина🦉

Червоний тандем для волосся

Червоний тандем для волосся
Червоний тандем для волосся

Ці два засоби опинились в мене, ще в лютому. Завжди хотіла їх спробувати, бо багато було відгуків, і ще років 3-4 тому пам'ятаю популярність цього бренду.

❣️Одразу, чому 50/50?!

По фото можно побачити, що один засіб зайшов, а інший зовсім не моя історія! У обох засобів дуже зручне та гарне пакування, міцні гарні червони флакони, розпилювач та дозатор гарно працюють з першого разу. Кожен засіб був упакован прозорою стрічкою. Об'єми 100 мл.

❣️Розгладжувальна есенція для волосся Lebel IAU Essence Sleek (переваги від виробника).

  • Розгладжувальна есенція Lebel IAU Essence Sleek легко «втихомирить і пожвавить» навіть самі неслухняні і пошкоджені локони, нагородивши їх сліпучим сяйвом, здоровим блиском і приголомшливою пружністю.
  • Активна формула засобу, збагачена натуральними інгредієнтами і поживними речовинами, має потужну регенерувальну і зміцнювальну дії, насичуючи пасма цінними мікроелементами і усуваючи надмірну пухнастість, сухість або ламкість.
  • У складі цілющої есенції містяться олії ши, жожоба і авокадо, які сприяють підтриманню оптимального гідробалансу локонів, чинять кондиціонувальну і пом'якшувальну дії, ущільнюють структуру волосся і полегшують його розчісування. Засіб також захищає пасма від агресивного впливу ультрафіолетового проміння та інших несприятливих чинників навколишнього середовища.

Есенція олійна, текстура дуже масляниста для мене (густа олія). Використовувала її тільки для кінчиків, бо якщо на всю длинну, вона дуже обтяжувала моє волося (маю жирний тип).

Вона приємна на дотик, дуже легко розподіляюся по волоссю.

Має приємний дорогий аромат парфума (нагадує салонні засоби), який довго тримається на волоссі.

Ніякого результату я не побачила, хоча і користувалась нею не кожен раз. Так волосся гладке та слухняне. Такий самий ефект мені дає філер або флюїд для волосся, без обтяження.

Тому просто це не мій засіб, і я з ним давно попращалась.

❣️Зволожувальна есенція (переваги від виробника):

  • Глибоке, але делікатне зволоження — незамінна частина комплексного догляду за волоссям із надмірною сухістю. І допомогти здійснити цей ритуал краси зможе високоякісна есенція Lebel IAU Essence Moist, в складі якої містяться поживні і цілющі речовини, здатні сприятливо вплинути на здоров'я локонів.
  • Активна формула засобу інтенсивно регенерує і зміцнює, чудово кондиціонує і розгладжує навіть самі неслухняні пасма, чинить пом'якшувальну дію, ущільнює структуру волосся і перешкоджає процесам дегідратації.
  • Сироватка має фактор захисту від сонця, тому оберігає пасма від агресивного впливу ультрафіолетового проміння, запобігаючи їхньому передчасному старінню і пошкодженню.

Тут позитиву більше.

Текстура - кремово-гелева, дуже приємна до волосся. Легко розподіляється, та дуже швидко вбирається. Не обтяжує волосся.

Аромат - такий самий як у олійки, дуже приємний, і залишається на волоссі тривалий час.

Ця есенція дуже класно працювала з пухнастістю в холодну пору року, волосся після неї гладке та слухняне, не стерчить в різні сторони. Також полегщує розчісування. Надає гарного блиску.

Але саме мені, за такий ефект це трохи задорого, бо маю багато засобів, які праціють набагото краще і ціна в два рази менше, або наприклад L'Oréal, ціна теж не маленька, але результат на моєму волоссі дуже крутий.

Це суто мої враження, і моєму волоссю ці засоби не дуже підійшли (гадаю, що наприклад олійка може підійти сухому типу). Тож кожному своє.

Всім дякую♥️

Червоний тандем для волосся
Червоний тандем для волосся
Червоний тандем для волосся