Nyx Professional Makeup Fat Oil Slick Click
Сяючий бальзам для губ у відтінку In The Mood ❤
Разом з пламперами я замовила собі ось такий блиск, теж новинку від NYX в трендовому форматі, з кнопочкою 💕
Довго не могла визначитись з кольором, і врешті-решт взяла такий червоно-коричневий відтінок під назвою In The Mood. Я думаю , що колір мені підійшов, єдине що хотіла б відмітити в цьому плані - мені здавалось, що він буде з блискітками, але ні, він просто глянцевий. Тож думаю що доведеться купити ще інші відтінки)
Стосовно самого блиску:
🟢 легка комфортна текстура, але при цьому дає досить яскравий колір
🟢 містить компоненти для зволоження шкіри (олія малини, олія морошки, олія авокадо)
🟢 не вимагає використання контурного олівця, гарно і акуратно виглядає і без нього
🟢 веганьська формула, має сертифікацію PETA
🔴 об'єм 2 грами - не дуже багато, але в принципі у Clinique Almost Lipstick in Black Honey та ж кількість продукту в 2-3 рази дорожча, тож тут все відносно
🔴 стійкість вього пару годин, але мабуть для такої текстури це теж нормально. Його треба буде брати з собою та поновлювати.
Взагалі мені здалось навіть що є в них щось спільне з Clinique Almost Lipstick in Black Honey, додаю порівняння свотчів, кольори не повністю співпадають, завсно, та і текстура у NYX теж трошки інша))😂 але от ШОСЬ є)) NYX трохи щільніше лягає і більш глянцевий фініш дає.
В цілому я задоволена, хочу ще прозорий з блискітками і якийсь темний ягідний колір))
Коментарі (0)