Ya Yana

Ще один скарб від O’BAYS

Ще один скарб від O’BAYS

Усе, що пов'язане з бровами – це темний ліс для мене. Я не озброююсь транспортиром для створення форми, жодного разу не була на проф корекції. Усе, що я з ними роблю – чисто інтуїтивна штука.

Саме тому, ось такі продукти, як це мило для брів, є скарбом для мене. Тут, навіть інтуїтивно, є шанс зробити щось гарнесеньке.

Паковання у мила лаконічне та зручне. З нього легко набирати продукт, як "рідною" щіточкою, що йде в наборі, так і іншими.

Щодо самої щіточки, до неї маю питання, вона чи занадто м'яка, чи щетинки дуже довгі, але з нею довелося повозитися, щоб вкласти, в той час, як моя звична щіточка впоралась за лічені секунди. Можливо, це історія про звичку.

Кожен раз саме продукти цього бренду наштовхують мене написати невеличке нагадування. І я, нарешті, вчасно про це згадала.

Строк придатності часто вказується саме на картонному пакованні, яке ми зазвичай викидаємо і забуваємо про це. Тому, круто мати під рукою маркерочок чи щось подібне, аби помічати ці дати. Так буде набагато простіше слідкувати за станом косметички в цілому. Гадаю, я не одна, хто зазвичай покладається на запах косметики і Божу поміч, коли дати стираються, або зовсім не позначені на упаковці.

На фото все більш ніж красномовно. Але додам свої враження. Для мене виявилось дуже просто переборщити із цим продуктом. Я змочила щіточку, забрала зайву вологу рушничком, а далі просто набрала і почала вкладати. Але, мила виявилось забагато, і його довелося спочатку змити.

Проте, коли я вже правильно розрахувала порцію, брівки вляглися чудово і трималися увесь день. Не було неприємного відчуття стягнення, липкості чи чогось ще. Білий наліт не з'явився протягом дня.

Отже, мило чудове. Помічаю, що рука все частіше тягнеться до нього, коли роблю макіяж.