Знайомство з Perricone MD
Продовження історіі
Всім привіт!
Моє знайомство з брендом Perricone MD почалося з туші для вій https://club.makeup.com.ua/post/29416/ ,вийшло 50\50, і рум'ян, які виявилися дуже крутими, але пройшло не так все яскраво https://club.makeup.com.ua/post/29642/ .
Тож сьогодні ділюся своїми враженнями стосовно:
Очищувального засобу для чутливої шкіри Perricone MD Hypoallergenic CBD Sensitive Skin Therapy Gentle Cleanser
Крему для обличчя Perricone MD Hypoallergenic Nourishing Moisturizer
Почну з приємного, з очисника для обличчя.
Зовнішній вигляд
Зручна м'яка туба, з кришкою фліп-топ, яка міцно закривається. Об'єм 177 мл.
Аромат та текстура
Аромат ледве відчувається (мені нагадує запах якогось трав'яного чаю), на шкірі не залишається.
Текстура - гелеобразна, не густа, молочного кольору. Приємна на дотик, та гарно розподіляється по обличчю. Низьке піноутворення.
Які переваги надає виробник?!
- на основі 99% чистого канабідіола (CBD);
- ефективно і м'яко видаляє забруднення і надлишки шкірного жиру;
- канабідіол підтримує природну ендоканабіноїдну систему шкіри;
- забезпечує оздоровчий ефект;
- усуває запальні процеси;
- знімає почервоніння і подразнення;
- некомедогенний засіб;
- живить і зволожує;
- містить рослинний гліцерин;
- дарує відчуття свіжості, чистоту і здоровий вигляд.
Склад (інформація з сайту)
WATER/AQUA/EAU, SACCHAROMYCES/RICE FERMENT FILTRATE, GLYCERIN, CO- CAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, ACRYLATES COPOLY- MER, POLYGLYCERYL-4 CAPRYLATE/CAPRATE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE/SEBA- CATE, BETAINE, DISTEARETH-75 IPDI, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM GLUCONATE, PROPANEDIOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, POLYQUATERNIUM-7, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, MALTODEXTRIN, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CERAMIDE NP, SODIUM BENZOATE.
Чистий (99%) канабідіол - антиоксидантний компонент, отриманий з конопель, що володіє зволожуючими і заспокійливими свойствамі.Напітивает і ревіталізірует втомлену стресову чутливу шкіру, підтримуючи її молодість і здоров'я.
Масло насіння конопель - джерело омега-кислот, заспокоює, пом'якшує і зволожує. Насичується, покращує бар'єрні властивості епідермісу.
Гліцерин дозволяє зволожувати шкіру і зберігати рівень гідратації.
Плюси для мене:
- гарно та ніжно очіщує шкіру;
- маючи жирний тип шкіри, та почервоніння, та запальні процесси, він дуже гарно заспокою мою шкіру, прям миттєво;
- добре зволожує, не має відчуття стягнутості;
- економічний в використанні.
Я ніколи не очікую від такого засобу якогось супер ефекту, але цей здивував, що так заспокоює мою шкіру.
Я його повторю, якщо буде знижка!
Крем для обличчя Perricone MD Hypoallergenic Nourishing Moisturizer
Зовнішній вигляд
Скляна баночка, приємного зеленого кольору. Об'єм 59 мл.
Аромат та текстура
Аромат теж легкий, (якісь трави), на шкірі не залишається. Текстура кремово-гелева, ніжно коричнево-молочного кольору.
Що говорить виробник?!
Засіб вирізняється потужними живильними властивостями, збагачуючи шкірний покрив вітамінами, кислотами, протеїнами, мінералами та антиоксидантами. Він забезпечує помітний омолоджувальний ефект, розгладжуючи дрібні зморшки, підтягуючи проблемні зони і покращуючи колір обличчя. Косметичний продукт сприяє активному виробленню білків сполучної тканини, прискореній реновації клітин і нормалізації протікання обмінних процесів.
Склад:
Water/Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-8 Dimethicone, Glycerin, Dimethicone, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/Polyglyceryl-3 Esters, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethoxydiglycol, увлажняющий компонент, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, PEG-75 Stearate, Benzyl Alcohol, Panthenol, Ectoin, Tribehenin, Ceteth-20, Steareth-20, Butylene Glycol, Phospholipids, Hydrolyzed Sericin, Allantoin, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Stearyl Glycyrrhetinate, Dehydroacetic Acid, Ceramide 2, PEG-10 Rapeseed Sterol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Tocotrienols, Arginine, Tocopherol, Phosphatidylcholine, Palmitoyl Oligopeptide12% (Olea europaea, Organic Olive Juice Extract).
Мої враження після двох тижднів використання:
- він дійсно дуже гарно зволожує;
- приємна текстура, яка швидко вбирається, та не залишає слідів.
І все, більше нічого я сказати не можу, крем не поганий - він базовий, як на мене.
Повторювати не буду, бо за таку ціну, можно підібрати щось краще!
А ще, мене смішать ці об'єми ( це не тільки стосується цього бренду) 59 та 177 мл😂, чому не 50 та 175?! Може я чогось не знаю, а це задум такий))).
Тож загалом враження від бренду залишилися 50\50!
Всім дякую за увагу!
Коментарі (0)